Anyukák, akiken maradt felesleg, ti fogtok menni strandra?
Figyelt kérdés
Nem néhány kilóra gondolok természetesen, hanem 20-30 kilóra. Rajtam 25 kiló felesleg van (3 gyerek), én nem mernék strandra menni. Ezért inkább állatkertbe megyünk.2015. jún. 5. 14:21
22/24 anonim válasza:
Egyébként nekem is gyanús, hogy szétnyílhatott a hasizmod, mert nem szabadna ennyire kidomboridnia normál esetben, hanem ha csak a felesleges kilók lennének, akkor sem így nézne ki. Én vagyok a plusz 20 kilót hiányoló korábbi válaszoló. Szóval még ha alkatilag is hasra hízol legfőképp, akkor az vagy kérek, széttwrülő vagy lógós, de nem ennyire domború. Nézesd meg a hasizmod, nagyon gyanús, hogy ott a baj és azért nem megy le.
23/24 anonim válasza:
Írd le részletesen a diétádat és az edzéseket. Valami hiba van bennük, ha ekkora túlsúly nem mozdul meg tőlük.
24/24 anonim válasza:
Se duci lányként, se molett kismamaként, se plusz súlyos anyukaként nem vontam/vonom meg se magamtól, se a családomtól a strandolás élményét. Attól, hogy nem tetszettél magadnak a képeken, más nem fog szörnyülködni rajtad. Esetleg egy jó fazonú fürdőruha sokat segít, és a gyerekek is jobban örülnek, mint egy izzadós állatkertezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!