Anyukák, akiken maradt felesleg, ti fogtok menni strandra?
Figyelt kérdés
Nem néhány kilóra gondolok természetesen, hanem 20-30 kilóra. Rajtam 25 kiló felesleg van (3 gyerek), én nem mernék strandra menni. Ezért inkább állatkertbe megyünk.2015. jún. 5. 14:21
11/24 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ne vedd ezt annyira komolyan. Én ugyan nem vagyok a helyedben, szerencsés az alkatom, csak 4-5 kg van rajtam a 2 gyerek után, de én biztos nem néznék rád csúnyán a kilóid miatt. :) Nem vagyunk egyformák. Van akinek alapból túlsúlya van, másnak meg görbe a lába, kancsal a szeme, stb. Senki sem tökéletes, viszont most van nyár, a gyerekek biztos szeretnének medencézni, és szerintem te is. Ha mégsem így van, akkor gondold csak úgy, hogy nem mész.
12/24 anonim válasza:
10 anyából 9 sose menne strandra, ha ez kizáró ok lenne!! :) Még jó hogy megyek, nem a magamutogatásról szól a strand, hanem a szórakozásról, és főleg a gyerek szórakozásáról.
13/24 anonim válasza:
Nem, mint ahogy a simán kövérek, csúnyâk és öregek sem. (szarkazmus) Elhiszem h zavar. Nézesd meg dokival magad, de hidd el én alapból nem vagyok vékony, de ha végigmegyek a strandon, modellnek érzem magam.
14/24 A kérdező kommentje:
Jó neked :D Köszi a válaszokat! Tavaly tankiniban voltam a Balcsin, amikor megláttam magam a képeken, akkor mondtam hogy soha többé... :( Edzés diéta hatására semmit nem mozdult :(
2015. jún. 5. 18:54
15/24 anonim válasza:
Nem.tudom, hogy van-e mas is igy, de engem a sulyfelesleg nem zavar annyira. +10 kilo van rajtam, igy vagyok 170/67. Picit megnyult a bor a hasamon, de az nem zavarna. Viszot a striak.. combom, derekam, hasam, mellem.. brutalis. :( mi megyunk tengerpartra augusztusban, nem tudom, hogy addigra javul-e a helyzet, remelem, hogy igen, mert en bikiniben leszek.
16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, feltétlen próbáld ki a szolit. Nekem bejött amikor jártam.
2015. jún. 5. 19:06
18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szivesen :)
2015. jún. 5. 19:28
19/24 anonim válasza:
Én sem sokat mentem! Nekem mákom volt, mert valaki mindig elvitte a fiam. Vagy a nagyszülők, vagy a keresztszülők. Én a szülés utáni nyáron max. kétszer voltam velük fürdeni. Mondjuk nálunk van a kertben egy elég nagy medence, és abban csobbantunk. Ha nem lenne senki aki a vigye, akkor persze néha rávenném magam, de én sem szerettem mutogatni a testem.
20/24 anonim válasza:
Én simán megyek sőt már voltunk wellneszni a férjemmel idén. +10 kg. És nekem is jóformán csak a hasamon van. Őszintén nem érdekel én a gyerekkel leszek ugy is elfoglalva nem a többi emberrel. Sőt nálam sokkal fiatalabb lányok akik még nem is szültek sokkal nagyobbak. Nyilván azba cél hogy leadjam már 9 kg sikerult a szülés óta. De ezért nem fogok a 4fal között ülni 50 fokban. Te is vedd fel a szem ellenzőt és foglalkozz csak a gyerekeiddel :) nékik te vagy a legszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!