Szoptatós anyukák! Ti miben mentek babúszásra? Strandra?
Figyelt kérdés
Azon aggódom, hogy elkezd folyni a tejcsim ott mindenhova. :)2013. máj. 29. 08:37
1/3 anonim válasza:
Nekem most már nincs olyan sok tejem, de már több hónapja nem ömlik a mellemből a tej, mint a legelején. Nekem nem volt egyáltalán gond babaúszáson, vagy babamedencéknél - eleinte arra gondoltam, hogy úgy is vízben vagyok, ha bármi lenne, akkor talán nem annyira feltűnő, de semmi nem volt szerencsére. Arról nem is beszélve, hogy kis szivacsos felsőket vettem fel, ne azonnal ázzon át a bikini felsőm, ha ázna...
ne aggódj, ha kell, elmész rendbetenni magad, de szerintem nem fog kelleni :)
Jó úszást a babával!
2/3 anonim válasza:
Bocsi lemaradt, első vagyok: 8 és fél hónapos a babám.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem akkora lett a cickóm ami egyébként sem volt kicsi, hogy szivacsos melltartó szóba se jöhet.. De akkor annyi, hogy mielőtt vízbe megyek kikapom a melltartópárnát. Már jó lesz ha jön a jó idő.
Mi babánk 3 hónapos. :)
2013. máj. 29. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!