Hát, nekem 3 hónap után elapadt a tejem, úgyhogy csak addig. De amúgy nagyon sok hasznát vettem, terhesen is, meg utána is sokat használtam deréktámasznak pl., most megint terhesen használom.
Lehet, érdemesebb a kicsit drágább de jobb minőségűt megvenni, mert látom már 2500-3000 forintért is kínálnak, de lehet többre jön ki végül azokat lecserélgetni mint megvenni egy 8-10 ezreset. Az enyém 8500 volt 2 éve, de semmi baja, pedig én terhesen minden nap használom alváshoz is, nyomorgatom össze-vissza, és én több vagyok mint 9 kg. :-)
2013. ápr. 26. 14:04
3/13 anonim válasza:
a lányom lassacskán 5 éves lesz, amikor már nem szoptattam, a párom elkezdte alváshoz használni a szoptatós párnát, mert nagyon kényelmesen tud vele aludni, még mindig az elsőt nyúzza, Brendonban vettük, egy vagyon volt, de simán az egészet begyömöszölöm a mosógépbe, nincs semmi baja ennyi idő után sem. (A párom is több, mint 9 kg.) :-))
2013. ápr. 26. 14:08
4/13 anonim válasza:
1 pillanatig se.megvettem jó drágán a Brendonba,hogy majd kell,most a macska alszik rajta a teraszon....
2013. ápr. 26. 14:09
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez a szoptatos parna ugyanolyan marhasag,mint a babaviz..
Regen sem voltak ilyenek,megis megtudtak szoptatni az anyak a gyerekeiket.
Vannak kulonbozo poziciok,amik a babanak is mamanak is kellemesek.
2013. ápr. 26. 14:10
6/13 anonim válasza:
Elég sok minden van most ami régen nem volt, és persze, akkor is éltek az emberek, de azért valljuk be most sok minden kényelmesebb a sok "találmány" miatt. Sok dolog van ami van akinek bejön, van akinek nem. Vannak szerintem is teljesen haszontalan dolgok, mint pl. popsitörlőkendő-melegítő szerkezet :-DDDD, de speciel a szoptatós párna nekem tényleg nagyon bejött, és nem csak szoptatásra, sőt arra használtam a legkevesebbet.
2013. ápr. 26. 14:14
7/13 anonim válasza:
Te jooIsteen...Hat ezen jot rohogtem!
Popsitorlokendomelegito-szerkezet....
Hat meg leirni is faj.
Nem is tudtam h ilyen is van mar.Kicsit sem rablas...!
2013. ápr. 26. 14:30
8/13 anonim válasza:
Én imádom, minden pénzt megért! :)
Amig terhes voltam a derekamat támasztotta ülésnél, pihenésnél. A Fiam 7hós (anyatejes) és a mai napig szopikor használom. Én nagyon szeretem :)
2013. ápr. 26. 20:32
9/13 anonim válasza:
Sosem használtam!
2013. ápr. 26. 21:15
10/13 anonim válasza:
Sajnos csak 4-hétig tudtam szoptatni de én nagyon szerettem most a kislányom alszik rajta és nagyon szereti minden alváshoz hozza magával19-hónapos kislány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!