Anyukák, hogy küzditek le, hogy 10-15 kg súlyfelesleggel elindulj a strandra?
1,5 éves a kisfiam de még mindig van rajtam felesleg. 9 kg. elmehetek "kismama" fürdőruhába is? A hasam anno szétrepedt de már kezd alakulni :
Hasonló az enyém is.
Hát figyelj..Nekem a lábamon hátul a bőr végig van szakadva, mert annyira vizesedtem, hogy nem bírta a bőröm.A hasamon is van, igaz azon kevesebb.Rajtam is tavaly még 10 kiló plusz volt nyáron (most már nincs..), de nem érdekelt nagyon, mivel páromnak így is jó vagyok, a strandra meg nem azért megyek, hogy másoknak mutogassam magam hanem, hogy jól érezzem magam..Ki kell zárni a külvilágot..Végül is az embernek gyereke van, családja..kinek akar még szép lenni??Onnantól, hogy gyereket vállaltam tudtam, hogy oda lesz a testem..de egyáltalán nem érdekelt.
Na mindegy..az a lényeg hogy ne foglalkozz másokkal, csak magaddal.Sztem..
Én is vettem tankinit, de ennyi erővel bikiniben is mehetnék, mert ahogy mozgok, felcsúszik, és kint az egész hasam. Úgyhogy én inkább egyrészes fürdőruhát vettem.
Én is cikinek éreztem, mert a szülés előtti alakomhoz képest tragédia, ahogy kinézek. De aztán a strandon szétnéztem, és nálam sokkal rondább alakú nők is voltak bikiniben. Hát akkor meg? Nem számít, ha a férjednek tetszel.
Nekem a köldököm fölé ér a csíkom! :(
Hány hónap alatt fogytatok le? TornáztatoK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!