Bocsi, tudom, hogy kb. ezredik ilyen kérdés az elmúlt napokban, de annyi ellentétes információt hallok... Anyum szerint ne vigyük egy éves koráig (most hat hónapos), anyósom 3 (!!!) éves korig tiltaná, a doktornőnk szerint nyugodtan vihetjük már június-július környéken, a védőnő szintén egy éves korig nem vinné.
Mindenki a fertőzésektől félti (természetesen én is), ezért nem tudom, mikor és hogyan kellene. Már az is felmerült bennem, hogy veszünk neki egy kis felfújható babamedencét, és azzal hurcolom ki a strandra, hogy a feeling azért mégis meglegyen.
(A kiválasztott fürdő Berekfürdő lenne.)
Köszi a válasokat előre is!
2012. ápr. 30. 09:51
1/6 anonim válasza:
az enyémek mentek 3 hósan már babaúszásra is, strandra is és a Balatonra is. Sohe nem kaptak el semmit.
Az a véleményem,hogyha mindentől óvjuk, akkor 3 évesen, amikor megy az oviba fél évig csak beteg lesz, mert szinte nincs immunrendszere.
tehát szerintem vidd nyugodtan
(orvos)
2012. ápr. 30. 09:58
2/6 anonim válasza:
4 hónapos volt, mikor Balcsira mentünk. :) Ő nem fürdött, de szerintem strandon beraktam volna medencébe kicsit.
6 hónaposan kezdtük a babaúszást is.
2012. ápr. 30. 10:21
3/6 anonim válasza:
Én már 5-6-7 hónapos korában vinni fogom. Terveztünk strandot is és Balaton is:)
2012. ápr. 30. 11:09
4/6 anonim válasza:
Az enymet meg 17 honaposan sem lehetett vinni. :) Uszni mi is jarunk es semmi gond vele mert 30 percig tart es imadja a vizet de strandra jarni nem tudtunk vele mert nem szerette. :( Amig baba volt addig csak sirdogalt, mindig valakinek setalni kellett vele, hgoy nezelodhessen igy eleg faraszto volt. Ha leraktuk sirdogalt, nem tudott aludni mert tul sok es uj volt neki az inger. Ha egy kisgyerek elvisitotta magat vagy nagyobbat kialtott akkor kipattantak a szemei es nem aludt. Ezert eleg nyugos votl es csak olben volt el. Amikor mar nagyobb volt es jart meg farasztobb volt. Mert semmi mast nem csinalt csak rohangalt fel-ala. Mindenkinek atgazolt a takarojan igy valakinek mindig rohanni kellett vagy keszenletben lenni. Jelenleg 27 honapos lesz par nap mulva es most mar jobb a helyzet de nyaralni meg az iden nem merek vele elindulni. :)) Hidd el nem elijeszteni akarlak mert nagyon baba fuggo. A kisfiam nem volt az a tipus aki egyhelyben elvolt, nem lehetett eljatszani vele hiaba vittunk neki mindenfelet + volt pancsolo medenceje is. Igy nekunk kenyelmesebb volt itthon a kertbe, mert itt pancsoltunk es ha faradt volt siman bevittem a hazba es elaludt. Uj helyeken sok ember kozott a fiam nagyon kifaradt es nem tudott aludni. De probald ki nyugodtan, mert lehet nallatok mas a helyzet. Hiszen en is kiprobaltam de nekunk nem mukodott. Igy csak egyszer voltunk. Pedig mi kulfoldon elunk, tenger kozeleben de sajnos lemondtunk rolla babakorban mert nem elveztuk egyaltalan. Most mar mas a helyzet. :))
2012. ápr. 30. 11:10
5/6 anonim válasza:
És ha van egy nagyobb tesó akkor mi van?a nagy pancsol, a kicsi meg nézi?
A fiam 7 hónaposan fürdött a Balcsiban először,semmi baja nem lett.a kicsi szintén ennyi idős lesz nyáron,természetesen nem hagyjuk ki a közös fürdésből.:)
2012. ápr. 30. 14:13
6/6 anonim válasza:
ha félsz a fertőzéstől, akkor esetleg ne ültesd majd be a vízbe, csak a lábát lógasd be. Vagy viszel egy kis vödröt, amibe engedsz tiszta vizet, és azzal locsolgatod, szerintem az tetszene neki! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!