Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol lehet a babákat...

Bogyo110 kérdése:

Mikortol lehet a babákat strandra vagy balcsiba vinni?

Figyelt kérdés
Járunk baba uszira 3 hónaposkorátol most lesz 5 hónapos és kérdésem az lenne hogy mikortol lehet őket elvinni ilyen helyekre?Mert nagyon megoszlanak a vélemények .Tapasztalatokat szeretnék kérni!
2011. jún. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Strandra, babamedencébe már viheted. A Balaton pedig szabad víz, sokkal tisztább, jobb a víz minősége, mint bármelyik strandé. Fél éves kor körül már nagyon élvezik a pancsolást.
2011. jún. 19. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már mehet a nyáron, én is vittem tavaly a lányom júniusban volt 6 hónapos tavaly és mentünk Balcsira is meg strandra is.
2011. jún. 19. 19:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm azt hottem el leszek küldve a francba mert már egyszer feltettem ezt a kérdést és akkor sokan lehurrogtak hogy 8-9 hónapig sehova se de ez már igy igazán jól hangzik!
2011. jún. 19. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
fél évesen tengerbe vittem. Vidd nyugodtan
2011. jún. 19. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont ezt szerettem volna Én is feltenni kérdésnek:)

Enyém aug-ban lesz 9 hónapos, és akkor szeretnénk menni Balcsira és strandra is. Voltak kétségeim,h lehet -e kislányt vinni ennyi idősen.

Kezdenek eloszlani a kétségeim:)

2011. jún. 19. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
6 hónaposan a Balcsiban kezdte és nagyon élvezte:) strandra most akarom vinni (1,5év).
2011. jún. 19. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

nahát én is fel akartam tenni a kérdést!

De azért a dokit is megkérdezem, de ez nagyszerű.

A védőnő azt mondta 1 éves koráig sehova...de ő nem nagyon van képben.

2011. jún. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!