Ilyen időben el lehet vinni strandra 10 hónapos babát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 12:30
1/20 anonim válasza:
Szia!Miskolcon 30fok és verőfényes napsütés van.Én tuti elvinném.:)Hétvégén mi is megyünk.:)1 és 7 éves csajszik anyukája
2/20 anonim válasza:
Én nem vinném el. Mondjuk magam se mennék, inkább besötétítettem a lakást, hogy ne forrjon fel az agyvizem :)
3/20 anonim válasza:
persze, végre jó iső van!
Gondolam naptejed van, árnyékot tudsz csinálni, hajár menjetek.
Basszus régen minket nem azsalak nyáron a lakásban, ha jó idő volt ész nélkül fürödtünk már kicsinek is.
4/20 A kérdező kommentje:
Második válaszoló,te mi miatt nem vinnéd?
2011. júl. 7. 12:35
5/20 anonim válasza:
En elmennek, de csak 11-ig vagy 15 utan, mert eleg magas az UV sugarzas. Egesz nap amugy is szerintem sok lenne a picinek is. En sem szoktam birni a strandon egesz napot. Vagy reggel koran kimegyunk, ebedre haza, vagy a delutani aluka utan megyunk. A delelottot szoktam preferalni, mert akkor sokkal kevesebben vannak.
6/20 A kérdező kommentje:
2-3 körül fogunk menni,ő elalszik,addig pancsizik a nagyobb,és ha még mindig jó idő lesz akkor 4 körül őt is "megáztatom" kicsit:-)
2011. júl. 7. 12:43
7/20 anonim válasza:
Második vagyok. Mert a 30 fokos meleg szerintem senkinek nem jó. Legalábbis én szédülök, hányingerem van, megdagadnak az ereim, izzadok, rosszabb esetben elájulok. A déli órákban pedig még sokkal melegebb tud lenni. Sokkal jobban érzem magam a lakásban 23 fokban, mint kinn 33-ban. És ez szerintem mindenkire igaz, pláne egy kisbabára, akinek kisebb a testtömege.
8/20 anonim válasza:
Kedves második!Te és a babád üljetek egész nyáron a szobába!:D:DElső vagyok.Mi is a déli alvás után szoktunk strandra járni és a pici nagyon élvezi,sőt még le is hűti magát és nem izzad a meleg lakásban.:):))))Szerintem azért van a nyár,hogy strandoljunk és szórakozzunk ne pedig otthon üljünk!
9/20 A kérdező kommentje:
Én egyébként a "hideg"miatt tettem fel a kérdést:-) Mármint hogy elég jó idő van e,de amint látom ettől nem kell félnünk:-) köszi.
2011. júl. 7. 12:50
10/20 A kérdező kommentje:
Jól van hát ha rosszul van a napon akkor tényleg nem lenne szerencsés neki (második válaszolónak)babával strandra menni,főleg nem egyedül.
2011. júl. 7. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!