Ilyen időben el lehet vinni strandra 10 hónapos babát?
Nem érzem magam besavanyodottnak :D
Viszont melegben izzadva, szenvedve nem jó. Én azt nem értem, hogy bírja ki valaki, hogy kinn mászkál a tűző napon, amikor csurog róla a veríték, utálatos egy érzés :)
De hát erre mondják, hogy kinek a pap, kinek a papné. Én inkább a téli szórakozásokat preferálom, és azt nem értem, hogy mindenki probémázik, hogy öltözni kell meg hideg van, és az emberek ülnek benn a szobában ahelyett, hogy élveznék, hogy végre hideg van :)
Síielni is azeretk, télen is szotunk túrázni, de nyáron sem ülünk itthon.
leginkább az esős időt utálom
na most megyek a kertbe napozni:-)))
én nem viszem a babámat 2körül az utcára, se strandra. elég erős az uv sugárzás, nálunk megint kánikula van, éget a nap.
ha valami hosszas programunk van 3kor indulunk, ha nem olyan , vagy napra megyünk (pl. játszótér) akkor csak 4kor.
mindenesetre ha 2kor indultok jó vastagon kend be a babád naptejjel, adj rá kalapot és 4ig egy fehér könnyű pamut pólót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!