Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen időben el lehet vinni...

Ilyen időben el lehet vinni strandra 10 hónapos babát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
Én nem értem az ilyen besavanyodott embereket, örüljünk kell, hogy nyár van és meleg!
2011. júl. 7. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam besavanyodottnak :D

Viszont melegben izzadva, szenvedve nem jó. Én azt nem értem, hogy bírja ki valaki, hogy kinn mászkál a tűző napon, amikor csurog róla a veríték, utálatos egy érzés :)

De hát erre mondják, hogy kinek a pap, kinek a papné. Én inkább a téli szórakozásokat preferálom, és azt nem értem, hogy mindenki probémázik, hogy öltözni kell meg hideg van, és az emberek ülnek benn a szobában ahelyett, hogy élveznék, hogy végre hideg van :)

2011. júl. 7. 12:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Síielni is azeretk, télen is szotunk túrázni, de nyáron sem ülünk itthon.

leginkább az esős időt utálom

na most megyek a kertbe napozni:-)))

2011. júl. 7. 13:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Nah,én például a téltől vagyok kikészülve,főleg amióta gyerekeim vannak.Hideg,ruhák,brrrr a legrosszabb rémálmom..:-( Tiszta depi vagyok télen,pedig sielni pl. azt imádok. Vagyis régen imádtam,mostmár nemtudom hogy lesz rá lehetőségem.
2011. júl. 7. 13:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ennyi. Nem vagyunk egyformák :)
2011. júl. 7. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodom, 9 hónapos a lányom.Hétvégén mehetnénk, de nem fogunk, mert rossz az autónk.Úgyhogy sajnos ez még várat magára.Én attól vagyok rosszul, hogy nem fürödhetek..halak a horoszkópom, és a mindenem a pancsolás.Tavaly nem mertem bevállalni a strandot terhesen, féltem, hogy ne szedjek össze semmit a medencéből.Egész nyáron a beton dzsungelban szenvedtem, és nyaralni se mentünk, mert szeptemberben született, és a párom direkt nem ment szabira, hogy egy hónapot tudjon kivenni, ha megszületett.Szóval az őrület határán álltam!!A gondom az, hogy még nem ül önállóan a kicsi.Olyan jó lenne úgy bevinni a gyerekpancsolóba, hogy már csücsül.Egyértelmű, hogy délután 4 után mennénk.A jegy olcsóbb, már nem olyan magas az UV,és reggel még kevés a 20-22 fok fürdéshez.Kicsit aggódom, mert hiába az 50 faktoros naptej, és a kis sapka rajta, a gyerekek lazán le tudnak égni a vízben, és az árnyékban is.De kihagyni nem fogjuk, mert már most is szenvedek a lakásban..Legszívesebben ki se jönnék a vízből:))
2011. júl. 7. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Hétvégére 35-37 fokot mondanak, szerintem az már nagy forróság a pici babáknak!
2011. júl. 7. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:

én nem viszem a babámat 2körül az utcára, se strandra. elég erős az uv sugárzás, nálunk megint kánikula van, éget a nap.

ha valami hosszas programunk van 3kor indulunk, ha nem olyan , vagy napra megyünk (pl. játszótér) akkor csak 4kor.

mindenesetre ha 2kor indultok jó vastagon kend be a babád naptejjel, adj rá kalapot és 4ig egy fehér könnyű pamut pólót

2011. júl. 7. 13:59
 19/20 A kérdező kommentje:
4ig aludt,utána pancsoltunk olyan 20 percet a medencében,aztán kimentünk.Elég nyügös volt,nem tetszett neki az uszogumi, a kezemben jol elvolt. Mai nap tanulága:10 és 24 hónapoosal elég nehéz a strandon még ugy is hogy ott volt a barátnőm:-(
2011. júl. 7. 21:13
 20/20 anonim ***** válasza:
12-es, fogadni mernék, hogy minimum 150 kilós lehetsz és ezért nem bírod a meleget......
2013. jún. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!