1. elmész nyaralni, nem foglalkozol másokkal, felveszed a fürdőruhát és jól érzed magad (közben mindent megteszel a fogyásért addig is)
2. elmész nyaralni, de nem vetkőzöl le, nem érzed jól magad, irigykedve nézed a vékony csajokat és közben csokival tömöd magad kárpótlásul
3. nem mész nyaralni és nem érzed jól magad
2012. ápr. 4. 21:17
2/15 anonim válasza:
Én biztos az 1. lehetőséget választanám. Sokkal nagyobb súlyfelesleggel rendelkező nők járnak strandra, mint te. Akik tervezik a fürdőruhákat az olyan problémákkal küszködőkre is gondolnak, mint amilyen te vagy: nagyon sok féle fürdőruha közül válogathatsz, vannak kifejezetten molett hölgyekre tervezett fürdőruci is. Biztosan akadna olyan, ami jól állna. Sőt lehet beszerezni tökjó kendőket is amiket csak magadra kötsz és szintén nagyon divatosak. Nem tudom, hány heted/hónapod van a nyaralásig, de ha nagyon zavar addig diétázhatsz is. Fuss kint a szabadban, itt a jó idő és tornázz pl Rubint Rékára. Pár hét alatt látható lesz az eredmény:) Hajrá:)
2012. ápr. 4. 21:27
3/15 A kérdező kommentje:
Fogyózom én amióta az eszemet tudom, de mindig sikertelenül. Biztos rosszul csinálom + nincs valami sok akaraterőm.
2012. ápr. 4. 21:33
4/15 anonim válasza:
Én is az 1. lehetőségre szavazok! :) Érezd jól magad, bunkó emberek lesz...arva és Norbi diéta + Réka torna, ráadásul még csak április eleje van! Én is most kezdtem neki a fogyókúrának, mert Karácsony óta még mindig nem ment le a felesleg. :)
2012. ápr. 4. 21:34
5/15 anonim válasza:
En is az 1.lehetöseget ajanlom,nem te vagy az egyetlen nö,akin van sulyfelesleg.Nekem pl.a vekony csajok nem jönnek be,nekem pont kell az 10-20kg fölösleg egy nön,attol függ,hogy oszlik el a fölösleg.Sokkal szexibb az a nö,aki teltebb idomokkal rendelkezik...legalabb is szamomra! 22/f
2012. ápr. 4. 21:45
6/15 anonim válasza:
Ez így van, mindenkinek más tetszik, de a szexisségtől eltekintve is azt mondom: azért megy ki a strandra, hogy jól érezze magát, élvezze a jó időt és a vizet, nem azért, hogy másoknak tetsszen. Persze jó dolog jól kinézni :) de mégse mindig a szexisségen legyen már a hangsúly, mintha más nem is lenne a világon.
2012. ápr. 4. 21:53
7/15 anonim válasza:
A kutya nem fog veled törődni. Az emberek ott (normál esetben) nem egymást bámulják, hanem mindenki pihenni, kikapcsolódni, szórakozni... megy oda.
2012. ápr. 4. 22:10
8/15 anonim válasza:
Ez egyébként tényleg igaz, én se bámulok meg senkit, egyszerűen nem azzal foglalkozok nyaralás közben hogy ki mennyire kövér vagy sovány :D
2012. ápr. 4. 22:15
9/15 anonim válasza:
kortól függ.
egy fiatal lányon ne legyen már jelentős felesleg.
a lustaság a nemtörődömség,kényelmesség jele egyértelműen.
az idősebbeket meg úgysem nézik meg.
2012. ápr. 5. 00:45
10/15 anonim válasza:
"a lustaság a nemtörődömség,kényelmesség jele egyértelműen."
Nem feltétlenül, de ha mégis... lusta, nemtörődöm, kényelmes, akkor mi van? Az ő dolga, nem a tiéd, nem az enyém! Mindenki a maga háza előtt söpörjön!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!