Nyáron strandra mik kellenek 1 éves babának, vigyük-e egyáltalán?
Mi már pár hónapossal is mentünk, imádja mindkét gyerekem a vizet! :-)
Ami kell: jó napozókrém (a foreverest használjuk, még soha nem égtek le a gyerekek, szuper és adalékanyagmentes), úszópelus, sok törölköző, én mindig viszek nekik fürdőköpenyt, papucsot/szandált. Nálunk az úszógumi nem, a karúszó viszont tökéletesen bevált, hat hónapos koruk óta simán maguk evickélnek a vízben és imádják. Van egy strandsátrunk, ami sokszor tesz jó szolgálatot, mert nem szoktunk hazamenni ebéd után, hanem annak árnyékában nagyon jókat durmolnak, aztán lehet folytatni a fürdőzést, ha fölkeltek.
Azt nem tudom, Pesten hová érdemes menni, mert vidéki vagyok, az Aquaworld nem rossz Újpesten, ott már jártunk, Mogyoród még sokkal jobb, a kedvencünk viszont Debrecenben a mediterrán fürdő. Ha tehetitek, menjetek el, igazi gyerekparadicsom!
Szia! Az én lányom is 22-ei:) Csak ő már 2 éves:) S örülök neki,hogy más is van akinek aznap született lánya:) Mi is tavaly nyáron voltunk elöször strandon. Mi a Dagályban voltunk,s nagyon tetszett neki:) Mi pelust nem vittünk neki,sima szobai pelusban ment bele a vízbe.Volt rajta kis rövid vízhatlan nadrág.Idénre most kap majd fürdőrucit:)
Mondjuk ő nem egész nap volt,csak negyed órákat óránként. S élvezte. Meg vettünk ott neki sült csirkét,hekket... Hu de élvezte:) Mi kis sátrat nem vittünk,hanem a fa árnyékában aludt:)
Most is megyünk majd idén:) (remélem)..
úszópelus
naptej
félsátor
napernyő
kiskalap
fürdőköntös
papucs
homokozó játékok
vizi játékok
stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!