Kertes házban élő anyukák, akiknek a férjük éjszakázik, szoktatok félni mikor egyedül vagytok a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Egy hete költöztünk társas házból kertesbe,és ma pont éjszakás a férjem, és nagyon félek hogy esetleg betörnek. A társasba sosem féltem.... Meg fogom szokni vagy most már ilyen félős leszek??? SOS-be be kell szereznünk egy kutyát is. Ti is féltek? Két kisgyerekkel vagyok egyedül.2016. máj. 8. 21:11
21/21 anonim válasza:
A 17. vagyok.Mi pont ezért vettünk ilyen fajta kutyust.A snacik köztudottan bizalmatlanok,távolságtartók,nem bratyiznak senkivel.Ő tisztes távolságban ugat a kerítés mellett is,és nem fogad el senkitől semmit.Mondjuk valóban,ez tanítás,nevelés kérdése(is),de mivel alapból intelligens,szinte alap volt ez nála már kiskorában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!