Egy kölyök kutyát lehet tartani a kertben? Mármint úgy értem az első időszakban nem fog félni egyedül?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 19:32
1/6 anonim válasza:
Ahonnan hoztad ott kint volt??
2/6 anonim válasza:
Ha eddig udvaron volt, akkor simán. Ha benti kutya volt, akkor már neccesebb, de ha szobakutya volt eredetileg, akkor gondolom nem akarnád kitenni. Szóval igen lehet kint tartani.
3/6 anonim válasza:
Lehet tartani :) Nem fog félni, én úgy csináltam hogy jól kifárasztottam, és addig simogattam ameddig elaludt. Pár nap max 1 het utan már nem kellett simogassam, tudta hogy lefekvés van :)
4/6 anonim válasza:
Semmilyen kölyköt nem tartunk kint.Egyrészt szocializációs időszakban elrekeszteni a családtól hatalmas hiba.
Másrészt szőrzetfüggő,rövidszőrű kutyát nem szabad kint tartani.Hosszúszőrűt felnőtt kortól.
5/6 anonim válasza:
Hosszúszőrű kölyköt lehet kint tartani, de nem az első 4 hónapban, és utána is csak fokozatosan hosszabb időre kint hagyva.
6/6 anonim válasza:
2 vagyok. Kölyökkorától kezdve udvaron van tartva a kutyám, semmiféle szocializációs problémája nincsen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!