Milyen tápot, pórázt, nyakörvet, játékot vegyek egy bolognese kölyök kiskutyának? Elvannak egyedül otthon napi 6-7órát kb? Mesélnétek bolognese kutyusaitokról? Meséltek történeteket velük kapcsolatban?
Jó minőségű kölyök tápot (Acana,Pro Plan,Brit premimum stb)
1,5-2 m-es bőr vagy textil póráz
nyakörv szintén bőr vagy textil
játék-bemész egy állatfelszerelés boltba és kéred az eladó segítségét!
Fésű,sampon,kutyatálak..
egy kölyök nem bír ki ennyit,fokozatosan kell hozzá szoktatni az egyedül léthez!
olvass utána a kutyatartásnak,nevelésnek,mert elég tapasztalatlan vagy!
ami kell neki: tálak,póráz(nem igaz,hogy a textilpóráz nem jó,én 8 méteres flexi-vel kezdtem :D )nyakörv,fésű,sampon,bolha és kullancsirtó,kell neki egy hám egy nyakörv,egy törölköző,és rengeteg olyan dolog amit szétrághat,és rengeteg törődés és szeretet->ez a legfontosabb.
A NAPI 6-7 ÓRÁS EGYEDÜLLÉTET FELEJTSD EL,mert aláaknázza az egész lakást... (:
Kistesű kutyának nem érdemes nagy kiszerelésű tápot venni mert mire megenné sokat romlik a minősége. Egy kistestű kölyökkutya kb 60-70g száraztápot ehet max egy nap. Ajánlani tudom a ProPlan Puppy sensitive-et és az Acana Pacifica-t !!
Sok boldogságot kívánok a kutyushoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!