Van valaki akinek bichon bolognese kutyája van és egyedül otthon hagyja a kutyáját, és a kutya ezt teljesen jól viseli, semmi baja, jókedvű és játékos marad?
Figyelt kérdés
Azt olvastam róla hogy rosszul viseli ha egyedül hagyják otthon, de nagyon szeretnék egy ilyen kutyát , sajnoos mivel a szüleim dolgoznak és pedig iskolába járok muszáj lenne egyedül hagyni.2012. júl. 22. 08:59
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyi időt töltene egyedül. Az enyém is pár órára egyedül szokott lenni, semmi baja. Kisit sírdogál, amikor becsukom előtte az ajtót, de amikor hazaérek mindig békésen pihengetve találom.
2/5 anonim válasza:
Ha normálisan van nevelve egy kutya (bármilyen fajta), akkor pár órát ki kell bírnia egyedül.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 30. 14:59
4/5 anonim válasza:
Nekem egy bolognesem van és egy frisem. :) De először csak a bolongnese volt meg, én is még sulis voltam, szüleim dolgoztak. Kicsit sírt szegény, de ezt is ritkán. Én mindig levittem előtte sétálni, hogy ebből se legyen gond. Aztán megvettük hozzá a frise-t, most már nincs egyedül. Ennek 6 éve.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) remélem végül nekemis megengedik a szüleim mert nagyon szeretnék
2012. aug. 18. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!