Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kertes házban élő anyukák,...

Kertes házban élő anyukák, akiknek a férjük éjszakázik, szoktatok félni mikor egyedül vagytok a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Egy hete költöztünk társas házból kertesbe,és ma pont éjszakás a férjem, és nagyon félek hogy esetleg betörnek. A társasba sosem féltem.... Meg fogom szokni vagy most már ilyen félős leszek??? SOS-be be kell szereznünk egy kutyát is. Ti is féltek? Két kisgyerekkel vagyok egyedül.
2016. máj. 8. 21:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Igen félek egyedül itthon lenni kertes házban lakunk a párommal (ma éjszakás pont) ház bővítésbe keztünk jelenleg a benárati ajtó mellett a fal ki van verve jelenleg csak a konyhaajtó van ami a bejárati ajtót szolgálja. minden egyes zajt most meghallok. 27 hkm nem tudok aludni szemem ki van pattanva
2016. máj. 8. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindig kertes házban laktunk, sosem féltem!!! Aztán Bp-re költöztünk társasházba, itt az első pár nap azért fura volt ( hallottam a szomszédokat ha járkáltak a lépcsőházban) nagyon szokatlan volt( de nem félelmetes). Szeptemberben költözünk a saját házunkba (kertes) Alig várom már......

Ne félj neked is csak szokatlan szerintem.

Kutyust érdemes tartani ha már úgy is kertes ház van és ha még megnyugtat a tudat is! :)

2016. máj. 9. 07:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem félek.

Egyrészt mert gyerekkorom óta itt élek, ismerem a környéket, tudom hogy nyugodt, békés, elég ritkán van egy-két betörés, akkor is a kacsalábon forgó palotákban.

A mi kis vityillónk nem lesz célpont.

Másrészt van két kutya, nekik az van a munkaköri leírásukban, hogy vigyáznak ránk.

Mondjuk ez a két pletykás dög néha akkor is ugat, ha lélek se jár az utcán, szóval már erre se kelek fel.

Egyébként is nyugodt természet vagyok, ritkán idegeskedek.

2016. máj. 9. 08:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Régebben volt,hogy féltem,most már nem-.Van kutyánk,biztonsági ajtó,redőnyök lehúzva,és nem az Isten háta mögött lakunk.
2016. máj. 9. 09:34
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Panelban sokkal több a fura zaj, mint kertes házban.

Kutya helyett riasztót vegyetek, a kutyát könnyű kiiktatni, ráadásul megfelelő képzés, foglalkozás nélkül pont nem ér semmit.

2016. máj. 9. 09:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Falu végén lakunk, nincs kutyánk egy pár hónapja. Férjem sem lesz itthon a héten, 3 gyermek van. Nem félek egyáltalán.
2016. máj. 9. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
3 gyerekünk van,a Férjem most éppen vidéken dolgozik hétfőtől-péntekig.Én nem félek.Van egy kutyusunk(közepes schnauzer)van riasztónk(amit éjszakára is be tudok kapcsolni,a nyitó funkciót),és van kamerarendszerünk(ami rögzítős,ráadásul az egész udvart,és az utcafrontot is látja)
2016. máj. 9. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Volt egy időszak, amikor féltem. A férjem külföldön volt, és volt pár betörés a faluban.

Azt csináltam, hogy az esernyőre csukható babakocsit a bejárati ajtónak támasztottam, ha valaki ki akarná nyitni, eldőljön és jó nagyot csattanjon. Az előtér ajtóhoz pedig betoltam a ruhaszárítót. A betörő általában nem szeretne nagy zajt csapni, és gyors szeretne lenni, így engem ezek a dolgok megnyugtattak, mert mire ténylegesen bejutott volna, meghallom, és tudok telefonálni, szobaajtót bezárni..stb.

Kutyával szerintem nem mész semmire, mert simán elkábítja, aki be akar jönni. És ha nagyon megszeretitek, előbb utóbb a kutyáért is aggódni fogsz, elvégre ő kint éjszakázik.

2016. máj. 9. 13:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Szóval onnan a félelmem hogy láttam az utcában egy pár nem jó arcot, ma kiderült hagy a szembe szomszédnak a fia drogos és hozzá jönnek ezek a nekem nem tetsző emberek, hát lehet nem alaptalan a félelmem. :-( Egyébként nem tűnt eddig rossz környéknek... És társasban sohasem fordult elő velem hogy féljek,pedig előtte már 3 különbözőben is laktunk, de sosem volt gond. Én igazából nem is vágytam ide, de a férjem ragaszkodott a kertes házhoz, majd megszokom gondolom. A kutya nekem adna egy kis biztonságot, de ugye annak is idő kell hogy megnőjön, bullmasztifra gondoltunk.
2016. máj. 9. 15:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Ismétlem, a kutya csak akkor számít, ha ki van képezve, meg van nevelve. De akkor se tart semeddig megmérgezni, vagy purhabot fújni a szájába.
2016. máj. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!