5 és fél éves. Fél egyedül a szobában. Hogy értessem meg vele hogy nem kell félni?
Azt mondja hogy a szellemektől és a szörnyektől. Szellemet max a Scooby Doo-ban látott, szörnyet meg a Szörny Rt-ben.
Mondtam neki hogy nem léteznek ilyen dolgok. Kérdeztem tőle mi az a szellem? Azt mondja óriási, benéz az ablakon, fehér lepedő van rajta a szeminél kivágva (klasszikus szellem figura).
Hiába mondom neki hogy ide nem jön be senki, meghogy ilyen rossz dolgok nem is léteznek. Még nappal is fél egyedül a szobájában.
Mivel tudnék neki segíteni?
Igen, ahogy az első írta, elfelejti idővel. Most valószínű benne van egy friss kép amitől fél, talán a szörny rt-be látta.
A lanyom nem látott még szörnyet mesében, csak az oviban meséltek neki róla, de igy is elképzelte es félt o is a szobajaba. Bent voltam vele míg elaludt, es éjjeli fény van nála. Nappal ha kérte, bekisértem a szobájába, aztán kijöttem mikor elkezdett játszani, addigra mar elfelejtette hogy félt.
De a szörny rt-t ezek után nem merem megnézetni vele.
Köszi :)
Én is félek a sötétben, és amikor kicsi voltam is úgyhogy tudom milyen rossz, ezért akarom hogy Ő ne féljen.
A szörny rt-ben egyébként aranyos szörnyek vannak, vicces mese. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!