Mikor voltak a legnehezebb időszakok?
Kb 1,5-3 hónapos koràig volt a legrosszabb. Alig volt tejem úgyhogy volt hogy 2 óràn át próbáltam szoptatni mielőtt tápszerhez nyúltam. Folyton kézben kellett lennie különben ordított. Éjszaka vagy csak kézben aludt, vagy a hordozóban kellett óràkig ringatni, ha megállt egy pillanatra azonnal sírt! Ha a kezemben volt és le akartam tenni amint a kiságy felé értem vele szintén.. szépen tolódott ki az idő amikor lefeküdhettem aludni. Nem viccelek, a végén màr ez de. 11kor volt!! Iszonyatos volt, felváltva hallucináltunk a pàrommal annyira kivoltunk.
3 hónapos volt mikor először voltunk a nagyszülőknél úgy hogy ott is aludtunk, leraktam és elaludt magától, onnantól arany élet volt! Itthon is napközben és este is csak beraktam és minden síràs nélkül szépen elaludt egyedül
Az en gyerekeim iskolasok.
Minden korszaknak megvolt eddig a szepsege, ahogyan voltak nehezebb reszek is.
Engem legjobban a hisztikorszak boritott ki 1,5-2 eves koruk kozott (mikor milyen intenzitassal), hozzateszem, hogy csak egy ev van a ket gyerek kozott, igy egyszerre is csinaltak. Sot, altalaban ha az egyiknek rosszabb idoszaka volt, akkor ettol s masiknak is az lett, sokszor voltam emiatt feszult es ingerult.
Azota is vannak nehezebb idoszakok, de osszessegeben konnyebb.
Am kerdezd ezt meg ujra 10-20 ev mulva, mert biztos vagyok benne, hogy lesznek meg nehez korszakok, sot, a java csak ezutan jon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!