Szerinted mi a legjobb, és mia legnehezebb a gyerekvállalásban?
A pegjobb hogy ott van :-)
Nekem a legnehezebb, a sok elvàràs,mindenki elvàr valamit, hanem teljesìti a pici akkor rögtön fejlesztèe, orvos, kölönböző szàmokat, jelzőket kap...
Mindenki àrgus szemmel figyeli mit tud ès mit nem, ès te ez ügyben mit csinàlsz.
A legjobb, hogy látjuk, hogy fejlődik, nyílik a kis értelme, szereti a világot és rávesz, hogy én is értékeljem az apró, szép dolgokat, egy virágot, egy kukacot, egy galambot, stb.
A nehéz az alváshiány, és hogy soha nincs csend, és nem tudok egyedül lenni. Néha észreveszem, hogy csak várom,h ogy teljen az idő, és ez szomorú. Túl sokat vagyok itthon, nincs pörgés, nincs változatosság, mert akkor kiegyensúlyozott, ha a napirendje fix. Az ő ritmusigénye az én halálom. Minden nap egyforma.
A legjobban azt szeretem benne, hogy mindig mosolyt tud csalni az arcomra. Megtanított feltétel nélkül szeretni.
A legnehezebb, hogy felelős vagy mindenért, oda a szabadság érzése. Illetve, látni, amikor beteg, fáj neki és szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!