Milyen etetőszék a legjobb? Elég egy egyszerű alapfunkciós vagy a többfunkciós a jó?
Mi kaptunk hiper-szuper, dönthető, pihe-pua, dupla tálcás csodát.
Nos, amíg nem tudott ülni, csak az autós hordozóban tudtam megetetni. Utána meg, amikor már "önállósodott", az etetőszék takarítása egy horror volt, úgyhogy ha lesz még babám, TUTI, hogy azt az egyszerű ikeás fehéret fogom beszerezni (ahhoz is lehet venni néhány alap komfort cuccot, amit később leszerelhet az ember).
nekem van egy sima ikeás és van egy drágább, bőr, dönthető.
az ikeásban az a jó, hogy könnyű és mivel tiszta műanyag, pillanatok alatt tisztára törlöm.
Ugyanakkor nem dönthető, a lányomat hosszútávon lehetetlen benne etetni, ugyanis folyton előrehajol, nem tudom a szájába tenni a kaját. A dönthetőben ezt nem tudja megcsinálni, így abban etetem.
Viszont a dönthetőben, a bőr huzatban van egy szivacs, ami sosem tud normálisan megszáradni, ha kimosom a huzatot, szerintem már tiszta dohos lehet, ráadásul bazi nehéz az egész, habár összecsukható, sosem vinném magammal sehova.
Tehát a legjobb, ha találsz egy sima műanyag, de dönthető széket. Hajrá :D
én többfunkciósat vettem és természetes anyagút(fa)
kiskorában etetőszék(biztonsági öves)nagyobb korában meg gyerekíróasztal és szék. nagyon szupi :)
3. vagyok, ilyesmi a miénk
takarítás nem gond, ahogy viszem a mosatlant, mosom az előkét, meg a kicsi arcát, úgy az etetőszéket is. minden eés utáni ceremónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!