Miért jó a duplatálcás etetőszék?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 19:45
1/5 anonim válasza:
Mert elég gyakran kifolyik az étel, vagy maszatos lesz. Ilyenkor csak fogod és elmosod a csap alatt. Egyszerűbb.
2/5 anonim válasza:
Kivéve ha aláfolyik, mert akkor kettőt kell...
Egyébként a fiamnak olyan van, de kiszedte, nem jött be neki. Viszont egyszerűbb elmosni, ha nem folyik alá.
3/5 anonim válasza:
Nekünk tök olcsó és szimpla antilop székünk van. Ez nem dupla tálcás, viszont kikapom a lábait és bedugom akár a zuhany alá és lemosom, ha kell :) ráadásul a szekrényben is elfér, ha nincs rá szükség, autó csomagtartóban, akárhol. Nagyon bírom.
4/5 anonim válasza:
Azért, mert a felső tálcáról eszik a gyerek, majd utána csak lekapod a felsőt és játszhat az alatta lévő tálcán az autóival, lovaival, stb.
Nekem is ilyen volt, semmi értelme. :)
Ne legyen szempont etetőszék vásárlásánál.
5/5 anonim válasza:
Imádtam a duplatálcát mert egyszerűen csak kivettem és elmostam a csap alatt.... egészen addig amíg a fiam rá nem jött hogyan vegye le.... na azóta felesleges feltennem mert egyből kiszedte és ledobta a földre. Igazából anélkül is meg lehet oldani a tisztítást mert egyre kevésbé maszatos, néha elég egy nedves ruhával letörölni. Ha nagyon koszos akkor azt is kiveszem és csap alatt elmosom. Mármint az alsó tálcát ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!