Melyik etetőszéket választanátok?
Figyelt kérdés
Csak ez a három jöhet szóba, és ne az ára szerint döntsetek. Köszönöm
2014. jún. 25. 21:02
1/21 anonim válasza:
Mivel én "barnamániás" vagyok, a 3-ast választanám.
2/21 anonim válasza:
3.
Az első nekem egyáltalán nem tetszik.
3/21 Vilcsianyuja válasza:
Nekem szemre tetszik a 3. és a 2. is, mégis lehet, hogy az 1. mellett voksolnék. Mivel abszolúte letisztult és egyszerű, egyrészt nem fog benne tekeregni a gyerek, hogy megnézegesse a mintáját, másrészt egyszerűbb tisztítani.
4/21 anonim válasza:
Szerintem a második a legjobb, tetszik hogy zöld és zsiráfos. Fiúnak és lánynak is megfelelő.
5/21 anonim válasza:
Nekünk az 1. van. Nagyon szeretem, könnyedén dönthető, bármely szögbe. Az anyaga ennek a legkellemesebb érzetű. A többi csúszós és bele fülled könnyen a gyerek. Bár hozzá kell tenni ,hogy ha a gyerek nem eszik benne csak üldögél velünk az asztalnál, olyankor bele rakunk egy hozzá való párnát. A párna kb 10 ezer forint és megéri hozzá venni.
6/21 anonim válasza:
Nekem ezek közül a harmadik tetszik a legjobban!
7/21 A kérdező kommentje:
Miért használsz bele betétet?
2014. jún. 25. 22:31
8/21 anonim válasza:
Nem ajánlom ezt a márkát, nekünk szét hasadt a huzata.
Utánna vettünk egy ilyet, ez sokkal jobb!
9/21 A kérdező kommentje:
harmadik gyermekem és az első kettőnek is peg perego volt és egyiknek sem szakadt el a huzata.
2014. jún. 25. 22:44
10/21 anonim válasza:
Azért használjuk a betétet ,mert abban kényelmesebben ül és egyáltalán nem fülled bele , mert habár ebből a szempontból jobb mint a másik kettő , de ez sem tökéletes. Van egy olyan tipus is ami ugyanúgy néz ki mint a miénk de valódi bőrből van és a gyerekkel együtt mozgatható. Talán az lehet a legkellemesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!