Melyik név a legjobb a Nagy vezeték névhez? A nagyobb fiam Nagy Krisztián Szebasztián. Apa neve is Krisztián
1.Nagy Balázs Joel
2.Nagy Krisztián Joel
3.Nagy Joel Leonárdó
4.Nagy Krisztián Leonárdó
ezt most nem értem: van már egy Krisztián nevű gyerek - a második nem lehet, úgy sem, hogy 2 név van! A Nagy rövid, ezért nekem a hosszabb nevek illenek hozzá. A Joel túl rövid. Hangosan mondd ki a neveket, úgy hallod, melyiknek a hangzása ritmusa tetszik.
Benedek, Dominik, Leonárd (ó nélkül jobb) Ágoston,
Ha az férjed neve is Krisztián és még a nagyobbik fiadé is, akkor miért adnád a kisebbik fiadnak is ezt?
Nekem ezekből max a Nagy Balázs Joel tetszik, bár a Joel nem, de hamár a nagyobbik fiad Szebasztián, akkor legalább illenek így egymáshoz a nevek.
A 2 Krisztiánosat ugye nem adnám semmikéllen, a Joel Leonárdóban meg túl sok ez a két külföldinek ható név.
Más lehetőség nincs?
jé, ezek pont az én kedenc neveim..mármint a nagyfiú neve
úgy lett volna szép, ha egyikük Krisz, másikuk Szebasztián.
A Nagy vezetéknévhez normál nevek illenek szerintem.
nem leonárd, meg joel...
5 -biztos, hogy lehet ugyanaz a név? szerintem nem lehet -legalább is nem szokás, mert bonyodalmakhoz vezethet...
Van olyan is (elég népszerű is) Noel. Az nem tetszik? Alliterálna. Nagy Noel Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!