Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak mi a foglalkozasotok...

Anyukak mi a foglalkozasotok es mennyit kerestek vele?

Figyelt kérdés
Anyakent milyen munkat tudtok vallalni ee mennyire jovedelmezo, ez erdekelne.
2016. ápr. 22. 13:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na ezért nem szabad ilyen kérdést kí írni.😃
2016. ápr. 23. 06:52
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

#20 Azért mert te tanultál, jól kereső szakmád van, és idejön néhány idióta lepontozni még nem kell így beszélni a másikról.. Nem hiszem, hogy azok pontoztak, akik írtak a kérdéshez, de hát mindegy is, ezt nem lehet tudni.

A fizud viszont nem mentség, hogy úgy beszélsz a másikról, mint akit a seggedből rántottál elő.

2016. ápr. 23. 11:58
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Pedig mindaddig így fogok a hozzátok hasonlókkal kommunikálni, amíg le nem szoktok erről az infantilis viselkedésről. Nem ez az első (és nem is az utolsó) kérdés arról, hogy kinek mi a végzettsége, mennyit visz haza, milyen körülmények között él és rendre mindig ugyanaz a séma: aki már 6 számjegyű fizetést visz haza (gyengébbek kedvéért leírom, hogy 100ezer forint is hatszámjegyű), annak a válasza már nem hasznos. Ezzel egy dolgot kürtöltök a világ elé: hogy borzasztó irigyek vagytok. Hogy konrkétan haragszotok mindenki másra, amiért több jutott, mint nektek. Ez viszont rátok nézve szánalmas. Értelmes, felnőtt emberek, akik ráadásul anyukák ne viselkedjenek már úgy, hogy ott van valaki, aki többet keres, jaj gyors lepontozom... El se tudom képzelni, az ilyen mit nevel a gyerekéből. Különben én pont nem írtam le, sem a végzettségem, sem a fizetésem, mert a válaszom lényege az volt, hogy lenézem, szánom és kiröhögöm azt, aki attól érzi jól magát, ha a többit pontozza lefelé pusztán irigységből. Az ilyen ezt a beszédet érdemli. Na puszi, picsogjatok tovább, más úgysem megy. Nem csak ennél a kérdésnél, mindenhol máshol is, ahol a válasz bár tökéletes a kérdésre, de nektek mégsem tetszik.
2016. ápr. 23. 14:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügyi-ügyintéző vagyok,közgazdász végzettséggel,nettò 120 ezer Ft-ot keresek Vele egyelőre.
2016. ápr. 23. 14:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok.

Kedves 20-as! Énis gyárba dolgoztam,mert leszartam a tanulást. 120ezer volt az alap amit hazavittem. 1év után sorfelelős voltam,nem nyaltam be magam,stb... 300ezret megkerestem és sok diplomás a soron fele ennyitse. Mert hiába tanultak ,ha nem mentek vele semmire.

Én jobban élek ,mint sok diplomás.

Tanult embernek vallod magad,akkor nem kéne így beszélni más emberekről!

Abba igazad van ,hogy sok az irigy. Meg jó a meglátásod,miszerint azokat akik jobban keresnek lepontozzák.

2016. ápr. 23. 16:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"hozzátok hasonlókkal "

Milyen hozzám hasonlóval? Nem pontozok és a bevételem is 500ezer fölött van (fizu, juttatások, lakáskiadás). Te nem azokról a hülyékről beszéltél, akik lepontozzák a jól keresőt, hanem azonosítottad egyből a gyári munkással, akit láthatóan mélységesen lenézel és olyan undorító stílusban beszélsz róluk, hogy arra szavak nincsenek..

A pontozás meg mi a francért érdekel? Itt mindenkit lepontoznak. A milliomost, a putriban élőt, a császárost, a természetes szülés pártit, a szopatóst, a tápszerest..és még sorolhatnám. Mindenkit lepontoznak.

Tényleg ennyire lelki szegény vagy, hogy ez határozza meg mennyire érzed jól magad a bőrödben?

Én is írtam a kérdéshez, az én válaszom is a sárga földig lett pontozva, de hát ki nem szarja le?!

2016. ápr. 23. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Na igen. Volt egy kollégám fél évig bírta a főiskolát, egyszerű alapanyagos volt ráadásul határozott idejű szerződéssel, minimánbérért, mindez 3 éve, aztán trainer lett határozatlan idejű szerződéssel, majd koordinátor, most meg irodán van 300 ezres nettóval. Annyi, hogy elküldték fősulira tanulni de a cég állja az összeget. Mondjuk ő nyalt is ezért rendesen.

De ismerek én ám példát a másik szélsőségre is, 2 diplomával is jó lehet pizzát sütni..

Egyébként nem tudom hanyas voltam de először operátor 1 majd gépkezelő operátor majd gépbeállító 1, majd 2. Így hiába dolgozom gyárban megvolt a 120 nettó 1 műszakban, korábban akár 180 ezer is nettóban folyamatos műszakban. Majd megyek 3-as szintért 20 ezerrel több lesz az alapom.

A gyárunkban meg vagy 2000-en dolgoznak ebből talán vagy 300 lehet szalag mellett... több biztosan nem. Érettségim van és 2 szakmám, az egyikkel nem értem semmit.

Úgyhogy nem olyan rossz gyári munkásnak lenni. Van olyan akinek érettségije sincs és 150 ezer felett keres jobb hónapokban. :)

Mindez olyan megyében ahol szerintetek olcsó minden.

2016. ápr. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!