Mi a foglalkozásotok, és mennyit kerestek nettó?
Figyelt kérdés
Szeretitek a munkátokat? Mik a további céljaitok?2015. aug. 2. 08:33
1/38 anonim válasza:
Én most gépkezelő vagyok (JCB 535-95 AgriSuper, Doppstadt AK235) és ezért nekem 88 ezret fizetnek, + túlóra. Szóval olyan 110-120 ezer szokott összejönni, néha több is. A jövőben kamionozni szeretnék, már el is kezdtem a jogsit. Kezdésnek Horváth Rudolfot szeretném megpróbálni. Közben tanulnék nyelvet, angolt, és Angliában szeretnék tovább kamionozni, angol cégnél. Tovább nem tudom. Igazából ha pénzem lesz, akár merre tovább léphetek.
2/38 anonim válasza:
Külföldön èlek, bolti eladó vagyok, persze csak ideiglenesen, cél az egyetem, vagy turisztikával kapcsolatos szakkèpzès
Nettó 1200€-t keresek (Ft-ben durván 360 000Ft, de felesleges átváltani), ennyiért megéri, de nem ez az álomállásom
3/38 anonim válasza:
Orvos vagyok, 134 000 Ft-ot kapok plusz az ügyeleti díj.
4/38 anonim válasza:
USA-ban dolgozok egy laborban mernokkent. $121000/ev.
5/38 anonim válasza:
Szoftverfejlesztőként 600.000 Ft. Természetesen szeretnék tovább fejlődni akár külföld is szóba jöhet.
6/38 anonim válasza:
Orvosként 134, szoftverfejlesztőként 600... Ne vedd magadra, ne haragudj, de látszik, mi fontos ebben az országban. Mondjuk ez már a stadionokon is látszik, miközben a kórházban alig van pénz gyógyszerekre.
7/38 anonim válasza:
Az orvosokat az allam fizeti, a szoftverfejlesztoket meg a magancegek. Nem erdemes osszevetni a kettot.
8/38 anonim válasza:
Nemetorszag, mernok, netto 6000 atlagosan havonta. Ez eleg kiemelkedo fizetes meg itt is, atlagos mernok fele ennyit ha kap.
9/38 anonim válasza:
Tudom hogy nem érdemes, de azért elszomorító. Viszont szeretem a munkám, szerintem ez az elsődleges.
10/38 anonim válasza:
Egészségügyben dolgozok technikusi, mérnöki munkakörben, irodában.
110000-et kapok kézbe, de ebben benne van a családi adókedvezmény illetve betegség miatti adókedvezmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!