Pestiek?! Mi a foglalkozásotok, és mennyit kerestek vele?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert hamarosan felköltözünk, és érdekelne..2011. nov. 19. 15:15
1/7 anonim válasza:
Projektvezető, bruttó 800+cafeteria
2/7 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy egy 800-at kereső emberke itt írkálgat...
Mondjuk érdekelne milyen projekteket vezetsz ennyiért...
Én irodavezető vagyok, de szerintem azt is fontos megemlítenem, hogy egy nyelv perfekt, egy pedig írásban jó, de szóban nem nagyon, ezen kívül kiválló szghasználat, és pénzügyi ismeretek. Így nettó: 160.000 + bérlet + kajajegy.
De most gyesen vagyok. :)
3/7 anonim válasza:
De a magyar az nem túl jó.
Lásd: "kiválló" :P
4/7 anonim válasza:
Ne gyere fel, nincs munka én se találok fél éve.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én Debrecenben lakom, katasztrófa a munkahelyek tekintetében...
2011. nov. 20. 09:37
6/7 anonim válasza:
bruttó 8 kiló az nettó 490e forint. Ezt simán megkeresi már egy közepesnél picit nagyobb cégnél is egy projectvezető.
7/7 anonim válasza:
#2! Az egyik nemzetközi bankban vezetek projekteket. A magyaron kívül angolul és németül beszélek folyékonyan, külföldön is dolgoztam már projektmenedzserként. Itthon is megfizetik azt, akinek olyan a tudása és a szakmai tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!