Anyukak mi a foglalkozasotok es mennyit kerestek vele?
Nyelvtanár vagyok nyelviskolában. Mindig változik a keresetem, attól függően mennyi órát tartok meg.
Családi BT-ben vagyok, papíron 6 órára bejelentve, így van egy fizetés, amit minden hónapban megkapok tutira, ez 95e körül van, de ennél többet keresek jóval, csak nem is tudom mennyit, mert a különbözetet néhány havonta szokták egyben átutalni. Talán 2-2,5-szer ennyit.
Úgy kell kalkulálnom, hogy a "fizetésemre" mindig meglegyen a fedezet, ez határozza meg, hogy mennyi munkát vállalok.
Max 18 órám van egy héten, egy napom teljesen szabad, persze készülnöm is kell az óráimra, úgyhogy azt sem tudnám behatárolni pontosan, hogy mennyit dolgozom, de ez nagyon össze-vissza van.
Nagyon szeretem a munkámat, családbarát is meg nem is (heti két este nem vagyok otthon), viszont kora délután el tudom hozni a gyerekeimet.
Most várjuk a negyediket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!