Ez milyen már, hogy aki kicsit többet keres (nem sokat!), az le van nullázva!!
Én HR-es vagyok, 10 éve ugyanannál a cégnél, 340 a nettóm+cafeteria+egyéb juttatások.
Közgazdász végzettségű vagyok, sima alkalmazott.
Most fog eldőlni, vissza tudok-e menni jövőre.
2016. ápr. 22. 14:28
12/27 anonim válasza:
Szociális munkás, adókedvezménnyel együtt kb. 100 ezer egy hónapban. Nem azért ez a szakmám, mert anyaként ezt tudom vállalni, hanem mert ezt szeretem. Most a kicsivel itthon vagyok gyed-en, de előtte sokszor dolgoztam éjjel is, ha úgy voltam beosztva. Mivel a férjemnek irodai munkája van, nem probléma, ha én időnként éjszakás vagyok, hiszen ő éjjel mindig otthon van. Ha visszamegyek dolgozni, két gyerekkel ugyanúgy el fog bírni éjjelente, mint eddig egy gyerekkel. Mondjuk ez amúgy sem mindennapos, az esetek többségében itthon voltam eddig is éjszaka.
2016. ápr. 22. 14:42
13/27 anonim válasza:
a lepontoznak udvozletem :D
sales-es vagyok es 750ezer a nettom, napi 8 oraban dolgozom, csakugy, mint szules elott, de tudok otthonrol is dolgozni
2016. ápr. 22. 14:53
14/27 anonim válasza:
Hihetetlen hogy valaki vàlaszol s ezért kell lepontozni?Nem hülyeséget mond s ezzel àrt a kérdezőnek hanem a sajàt életéről ír.
Szoc. gondozó:100 ezer .Nyolc óràban de a màsodik gyerek utàn lehet csak hat óràt tudok vàllalni.
2016. ápr. 22. 14:53
15/27 anonim válasza:
Buszvezető vagyok,amivel a 170-et megkeresem + kajautalvány havi 10,mellette kutyákat kébzek,amí havi minimum 50ezer. Néha ha van időm,lehetőségem ezen felül ís válalok akármit. Pl takarítás,betonozás stb.
2016. ápr. 22. 14:54
16/27 anonim válasza:
Pénzügyi vállalkozásom van,a 3 gyerek előtt-alatt is így volt.Saját magamnak osztom a munkaidőmet.Változó a havi bevételem,de olyan 200-300 e körül.
2016. ápr. 22. 14:56
17/27 anonim válasza:
Én is buszvezető vagyok,de én havi 260 órával (annyit vagyok ott,csak épp 170 körül fizetnek ki belőle) 120 ezer ft-ot keresek.Ebben benne van az üzemanyag-megtakarítás is...
Cafateriát idén még nem láttunk,de tavaly havi 10.000 ft volt az étkezési jegy.
Mindenkori minden másnap dolgozok hajnaltól késő éjszakáig,ez mellé sajnos semmit nem tudok vállalni már,nagyon fárasztó; no meg itthon is van mit csinálni.
2016. ápr. 22. 15:35
18/27 anonim válasza:
Gyárban dolgozom, fröccsöntő üzemben. Baba előtt kerestem 150 körül folyamatos műszakban, most 120 ezer körül lesz állandó délelőttben. Plusz 30 ezer a cafetéria.
2016. ápr. 22. 15:55
19/27 Betu válasza:
Iskolatitkàr vagyok és 94.000 Ft lesz a nettóm csalàdi adókedvezménnyel együtt, ha visszamegyek dolgozni.
2016. ápr. 22. 22:33
20/27 anonim válasza:
De szánalmasak vagytok XD a csóró gyári munkás, aki jó, ha a 8 általánost elvégezte miért kap jobb pontozást, mint az, aki merészelt vmit tanulni is és véletlenül többet keres minimálbérnél? Aki ilyen hülye, az ne is csodálkozzon, ha élete végéig egy szalag mellett rohad 3 műszakban 70ezerért... Lehet lepontozni, máshoz úgysem ért az ilyen ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!