Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti szőrtelenítettek...

Anyukák! Ti szőrtelenítettek odalent? Illetve gyerek mellett hogyan szexeltek?

Figyelt kérdés
Nekem fura hogy ott a gyerek a másik szobába nem tudom elengedni magam
2016. ápr. 20. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, szőrtelenítek. Nálam ez alap.

És engem nem zavar, hogy van gyerekünk, elvégre attól, mert szülőkké váltunk, még nem szűntünk meg a párommal férfinak és nőnek lenni. És hogyan megy az együttlét? Amikor a kisfiunk már elaludt, vagy éppen nagyszülőkkel van. Engem nem feszélyez semmiben. Ez az élet rendje. Az embernek családja lesz, de attól még vannak természetes vágyai, amiket kielégíteni teljesen természetes.

2016. ápr. 20. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól hogy anya vagyok, még nő is. Adok magamra. Ez alatt nemcsak a szőrtelenítést értem. Persze nincs azzal probléma, ha valaki férje nem kéri, hogy csupasz legyen. Ez egyéntől függ. Szexelni is szoktunk rendszeresen. Ha a kicsi velünk alszik, akkor átmegyünk addig máshova természetesen.
2016. ápr. 21. 06:49
 13/13 anonim válasza:
A párom szokta szőrtelení úgy ahogy neki tetszik.Szexre mindig lehet időt szakítani gyerek mellett is!
2020. dec. 30. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!