Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új munka 3 gyerek mellett?

Új munka 3 gyerek mellett?

Figyelt kérdés
a régi helyemre nem fogok tudni visszamenni, így szeretném magam átképezni amíg itthon vagyok. olyan munkát szeretnék, ami vagy nagyon rugalmas vagy otthonról végezhető. Tudtok ilyet? sajnos semmi különleges tehetségem nincs.
2016. márc. 25. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Na, ez engem is érdekelne.
2016. márc. 25. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:

IT szakember, programozó...

Már rengeteg ilyen kérdés volt itt egyébként, de válasz nem nagyon szokott jönni rájuk. Nyilván minden anyukának ilyen lenne jó, de Mo nagyon le van maradva ebben.

Bp-en vannak olyan multik, ahol van olyan pozíció ahol lehet otthonról is dolgozni, de sok ilyen vezetői pozíció sajnos.

2016. márc. 25. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt a választ senki nem fogja a szadba tenni, mindenkinek magának kell még dolgozni az ötletekert es a sikerességéert! Itt azt mondják pl hogy varrj két hónap múlva meg csődbe mesz rakás alapanyaggal, ki lesz a hibás, a válaszadók? Ez a te bizniszed a te hegymászásod! ennyi infó után hogy van három gyereked semmit nem lehet még tanacsolni se
2016. márc. 25. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is az IT-t javaslom, fejleszto, programozo, ill. grafikusként is lehet otthonról dolgozni, bár utóbbira nincs akkora kereslet
2016. márc. 29. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!