Anyukák! Ti szőrtelenítettek odalent? Illetve gyerek mellett hogyan szexeltek?
Azért mert anyuka lettem, nem vagyok ősember..persze, hogy szőrtelenítek.
Ha valaki enélkül érzi jól magát, az is rendben van, de szerintem egy szüléssel ennek nem kell változnia.
Bezárjuk az ajtót és szexelünk. Nem fura.
Szörtelenítek,mondjuk én máshogy nem is bírom elviselni magam.
Mennyi idős a babád,hogy még ezt érzed? Az első 3 hónapban én is nehezen engedtem el magam,de ez elmúlt már 4 éve.
:-) volt idő,amikor egy szobában voltunk a gyerekekkel. Nem volt gond,ha csak kicsinek fel nem sírtak :-) Most már nagyobbak,a legkisebb is 3 éves, végig aludják az éjszakákat (ha csak nem betegek) és este legkésőbb fél 9-kor takarodó van :-) Van időnk (és helyünk/ külön szobában vagyunk) egymásra :-)
A másik kérdésed pedig.... Kinek a pap,kinek a pappné. Én előtte is szórtelenítettem és azóta is :-) Miért változtatnék azon,ami nekem bejött??
Igen, borotválom továbbra is. Szülés után egy hétig nem mertem (a varratszedésig), de azóta megint.
Merek szexelni a férjemmel (még csak petting, még nem vagyok túl a kontrollon), nem zavar, hogy a baba a masik szobaban van. Terhesseg alatt azonos szobaban voltunk, mégis szexeltem:) 6 hetes a kicsink
Én mostanában nem igazán, de a férjem kimondottan kéri is, hogy hagyjam úgy, mert a szőrös bejön neki :D Jó, én meg azt kérem, hogy az arcát ne borotválja, mert nekem meg az jön be, szóval egy-egy :D Két hónapos a kisebbik gyerekünk, terhesen már nem is tudtam borotválni, nem fértem hozzá, aztán most úgy maradt. Majd ha járunk már strandolni, akkor tuti leszedem a nagyját (vagy az egészet), de egyelőre még nem zavar.
Gyerek mellett meg úgy szexelünk, hogy megvárjuk, amíg elalszanak :D Igaz, szülés óta még nem sokszor volt rá alkalom, mert mire a kisebbik is elalszik, addigra mi is hullák vagyunk, de azért párszor már megoldottuk :) Mondjuk még én is nehezen engedem el magam, valahogy mindig az van bennem, hogy basszus, tuti most fog felébredni és menni kell hozzá. Majd elmúlik, aztán olyan lesz, mint volt, nyugi :)
Persze, hogy szőrtelenítek.
A házas élettel nincs baj úgy, hogy külön szobában alszunk a babával. De volt egy időszak, amikor 30-60 percenként felkelt a baba, úgy nem volt sok kedvünk hozzá, tuti pont akkor kelne fel alapon. Miután ez elmúlt mi el tudjuk engedni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!