Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti családotok mennyi pénzből...

A ti családotok mennyi pénzből él havonta?

Figyelt kérdés
Magyarország érdekel csak. Mennyi penzből éltek mit dolgoztok?
2016. ápr. 19. 11:15
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
51%
Most telt le a GYED-em, májusban már fizut kapok, úgyhogy végre fellélegezhetünk: 750 000. Viszont nemrég költöztünk új lakásba, jelenleg rengeteg kiadásunk van. 1-2 éven belül visszafizetgetünk mindent, amit csak tudunk, és akkor már igazán jó lesz. Akkor végre picit magunkra is költhetünk.
2016. ápr. 19. 15:59
 22/49 anonim ***** válasza:
26%
21-es vagyok. Az lemaradt, hogy a férjem felsővezető, én pedig egy minisztériumban dolgozom.
2016. ápr. 19. 16:00
 23/49 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha 750 ezerből nem költhettek egy picit sem magatokra,akkor ott már nem a fizetéssel van a gond :)
2016. ápr. 19. 17:55
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Kb 500-600e ft, ebből összesen 80ezer ft hitelt fizetünk még pár évig. Nagy családi ház, 2 autó és 3 gyerkőc van, 8, 6, 4 évesek.
2016. ápr. 19. 21:47
 25/49 anonim ***** válasza:

Jelenleg 820 ezer nettó + kb. 50 ezer Cafeteria + családi pótlék 1 gyerek után. Mind a ketten multinál dolgozunk pénzügyi területen.

Szeptemberre várjuk a 2. babát, még dolgozom. Szülés után nyilván le fog csökkenni a bevétel valamennyivel átmenetileg.

2016. ápr. 19. 21:54
 26/49 Betu ***** válasza:
74%
Én iskolatitkàr vagyok egy kis falusi iskolàban. A pàrom mindent csinàl, ami épp adódik. Az osszjovedelmunk kb. 150-160 ezer Ft. Ha visszamegyek dolgozni akkor az én jövedelmem jócskàn megnő, mert lesz a fizetésem+ az adókedvezmény+ a GYES+ csalàdipótlék=kb. 140 ezer szóval ezutàn kb. 220 ezer lesz összesen. Borsod
2016. ápr. 19. 22:10
 27/49 anonim ***** válasza:
74%
Férjem középvezető, ő nettó 230-at kap átlagban (néha egy kicsit több, néha egy kicsit kevesebb a bónuszok miatt), én jogász vagyok, jelenleg részmunkaidőben dolgozom a gyed mellett, így nekem nettó 210. Lakáshitelünk, lakástakarék, lakás- és életbiztosítás összesen kb 75, de a hitel 2 év és lejár. Reméljük hamarosan pocakban a második baba.
2016. ápr. 20. 07:29
 28/49 anonim ***** válasza:
24%
Látom aki nem keres félmillát le van pontozva..na most közgazdász diplomám van, van egy csomó gyakorlatom, egyelőre itt a városban nem kaptam jobban fizető munkát,most a gyed alatt szerzek még egy diplomát, nincs olyan ismeretségem,hogy puszira 300ezreket keressek, a párom mérnöknek tanul is a munka mellett,emellett van még 2 szakmája,neki sem olyan magas a fizuja még..nem tudom kinek fáj..érdekes,hogy nincs olyan problémánk,hogy ne költhetnénk magunkra holott nem 750ezer a bevételünk hanem 290 cafetériával együtt...de ha a kedves lepontozónak van ötlete,hogy keressünk fejenként 300ezret szívesen várom
2016. ápr. 20. 13:38
 29/49 anonim ***** válasza:
76%

Ezek a jövedelmek mind átlag felettiek. Legalábbis én eddig azt hittem, hogy én vagyok az átlag és még örülhetek, hogy 100 ezer forintot keresek. Nem értem, ha ennyi pénzt keresnénk, már villában élnénk...

750 ezer és végre fellélegezhet?? Ugyan már... Szerintem az emberek képtelenek ésszel költeni, ha van miből.

Na mindegy, mindenki maga tudja, de azért ez a sok magas kereset elég furcsa. Ha ilyen jó a színvonal az országban, nem is értem kik panaszkodnak.

2016. ápr. 20. 14:08
 30/49 anonim ***** válasza:
18%

21-es vagyok. Vadidegenek vagyunk egymás számára, ezért nagyon meglep, hogy egyeseket mennyire zavarja az, amit a kommentemben írtam, miszerint 750 ezret keresünk, végre fellélegezhetünk...Nem gondolnám, hogy magyarázkodnom kellene, de ennyi rosszindulat mellett nem mehetek el.

Mint írtam, most járt le a gyedem, azaz eddig gyeden voltam, összesen 100 ezret hoztam haza, a férjem fizujával együtt kb. 450 ezret. Ez sem rossz, de az itt felsoroltakból kiindulva ez az átlag. Ehhez képest most május elején végre már fizut fogok kapni, ami 3,5-szerese lesz a gyedemnek. Mert baromi jó állásom van.

Eddig viszont naprol napra éltünk a rengeteg adósságunk miatt. Na, ennyit a kritizálók szövegértési képességéről.

2016. ápr. 20. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!