A ti családotok mennyi pénzből él havonta?
Jelenleg 820 ezer nettó + kb. 50 ezer Cafeteria + családi pótlék 1 gyerek után. Mind a ketten multinál dolgozunk pénzügyi területen.
Szeptemberre várjuk a 2. babát, még dolgozom. Szülés után nyilván le fog csökkenni a bevétel valamennyivel átmenetileg.
Ezek a jövedelmek mind átlag felettiek. Legalábbis én eddig azt hittem, hogy én vagyok az átlag és még örülhetek, hogy 100 ezer forintot keresek. Nem értem, ha ennyi pénzt keresnénk, már villában élnénk...
750 ezer és végre fellélegezhet?? Ugyan már... Szerintem az emberek képtelenek ésszel költeni, ha van miből.
Na mindegy, mindenki maga tudja, de azért ez a sok magas kereset elég furcsa. Ha ilyen jó a színvonal az országban, nem is értem kik panaszkodnak.
21-es vagyok. Vadidegenek vagyunk egymás számára, ezért nagyon meglep, hogy egyeseket mennyire zavarja az, amit a kommentemben írtam, miszerint 750 ezret keresünk, végre fellélegezhetünk...Nem gondolnám, hogy magyarázkodnom kellene, de ennyi rosszindulat mellett nem mehetek el.
Mint írtam, most járt le a gyedem, azaz eddig gyeden voltam, összesen 100 ezret hoztam haza, a férjem fizujával együtt kb. 450 ezret. Ez sem rossz, de az itt felsoroltakból kiindulva ez az átlag. Ehhez képest most május elején végre már fizut fogok kapni, ami 3,5-szerese lesz a gyedemnek. Mert baromi jó állásom van.
Eddig viszont naprol napra éltünk a rengeteg adósságunk miatt. Na, ennyit a kritizálók szövegértési képességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!