Ennyi pénzből mennyire lehet bevállalni egy gyereket?
Ha a hitel fizetése után, a két felnőtteknek fejenként nettó 100 ezret fizetés marad, és albérletben (megyeszékhelyen) laknak ?
Azért nem szeretnénk kuporgatni, de nem is költenénk feleslegesen.
pl. turis ruha, egy kis zöldség/gyümölcs, néha minőségi ital
zöldségből gyümölcsből nem kicsi kell majd hanem egy rakat :))
amúgy 300.000 Ft-os össz bevételre én max egy gyereket vállalnék. De egyet simán. Csak nem fogtok minden évben külföldön nyaralni :)
Nem írtam 300-at.
200 lesz az, bár csurran-cseppen mellé máshonnan is, de azt most nem számolnám bele.
Ezt kérdezném, hogy 200 nettóból 3-an.
A 200 nettóból még lejön a bérleti díj és a rezsi?
Egyéb költségek? Bérlet, benzin?
Optimális esetben kerül csak kevésbe egy újszülött.
Ha bármi probléma van (hasfájás, reflux, gyógytorna), akkor már a kezdetektől sok.
És exponenciálisan nőnek a költségek.
Ebből mennyi az albérlet?
Nekünk is kb ennyi, de albérletre nem kell költeni, örökölt lakás van. Nálunk az első úton van, van félretéve kb félmillió, szeirntem ki fogunk jönni :)
Ha jól beosztjátok ki lehet jönni belőle, egy gyereknek elsősorban szeretetre és törődésre van szüksége, őt nem igazán érdekli, hogy milyen szép a kiságy vagy milyen divatos a babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!