Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol fürdetitek, fürdettétek...

Hol fürdetitek, fürdettétek az újszülött babát? Fürdőszoba vagy szoba? Befűtöttétek plusszba?

Figyelt kérdés

Én a fürdőben szeretném, szerintem egyszerűbb, praktikusabb, nem kell becipelni a kádat mindig, ha még kell víz, könnyen lehet melegebbre, hidegebbre, nem loccsan ki a szőnyegre, padlóra, stb. Anyám visoznt teljesen elhűlt, mikor mondtam, hogy ő még ilyet nem is hallott, mert a kisbabákat a szobában szokták fürdetni. Én semmi értelmét nem látom ennek, ahogy én sem a szobában fürdöm, így nem értem a baba miért kéne ott fürödjön (persze más, ahol nem fér el a kiskád a fürdőben, de nálunk simán elfér).

A másik kérdés, befűtitek a szobát ahol fürdettek? Hány fokra? Hogyan?

2016. ápr. 11. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A lányom júliusi, őt a fürdőben, a fiam szeptemberi, őt a babaszobában fürdettük. Fiamnál már be kellett fűteni picit a szobát, de a házban még nem volt bekapcsolva a fűtés. Lányomnál ugyebár nyári meleg volt, csak ősztől fűtöttük be kis hősugárzóval előre. A másik ok az volt, hogy nehezen fért el a kádállvány a fürdőben. Lányomnál még több volt a hely.
2016. ápr. 11. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az emeleten vannak a gyerekszobák, nyilván nem cipeltük a kádat vízzel. Egy csak erre használt vödörbe vittük fel, nem nagy súly, és soha nem ömlött ki, a kád kiürítésekor sem. Kb. 4 hónapig volt így, amíg nem ült. Utána nagykád.
2016. ápr. 11. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
* vödörben
2016. ápr. 11. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:

A konyhában, mert pici a fürdőszobánk, a konyhában meg fel tudom tenni a kiskádat az asztalra.

Egyébként simán fürdettem volna a fürdőszobában (a nagyot anno ott is fürdettem, de akkor még máshol laktunk). Mondjuk panelben lakom, mióta az eszemet tudom, úgyhogy nálunk mindig is meleg volt a fürdőben télen is.

2016. ápr. 11. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Először a szobában. Így egyszerűbb volt, mert csak ott kellett pluszban fűteni. (Nem külön a fürdőt és külön azt a szobát ahol felöltöztetem.) Később mikor már nagyon pancsolt, kikerült a fürdőszobába, először ott is kiskádban fürdött, de már a nagy kádban. Most ilyen időben nem fűtjük az egész házat, de fürdéskor a fürdőben és a szobában hősugárzóval fűtünk.
2016. ápr. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!