Miben alszik a babátok?
Úgyéretem etére milyen pizsamája van télen és miben alszik nyáron? Kb hány fok van a szobájában? Olvastam, hogy a bölcsőhalál egyik oka lehet, ha nagyon melegben alszik, de honnan tudjátok, hogy melege van e vagy fázik? És másik ok lehet, ha a fejére húzza a takarót, de akkor ne legyen neki?
Előre is köszi :-)
18-20fok volt a szobaban ejjel amikor megszuletett, 5 hetig polyaban aludt, rajta egy hosszuujju body volt meg egy kis cerna kabatka, alul semmi, ha kellett betakartam egy takaroval, nem tudott a polyatol mozogni, nem tudott a takarotol igy megfulladni
aztan vastag alvozsakot kapott, hosszuujju bodyval, szukseg szerint kapta a kiskabatot, esetleg takaro, nekem nem volt maszkalos, ahova letettem ott kelt
3hosan mar nem kellett sem takaro sem kiskabat
nyaron vekony alvozsak, rovidujju body, de olyan is volt kanikulaban, hogy csak egy rovidujju body, minden nelkul, hajnalban adtam ra zoknit
most telen ujra vastag alvozsakban alszik hosszuujju bodyban
mozgasban egyaltalan nem zavarja, 9 hosan felallt az alvozsakban
a takarot letepi magarol, csak jatszik vele, igy csak alvozsakban alszik, mar nem kiserletezem
Köszönöm a gyors válaszokat :-)
Szóval akkor van hálózsák és takaró is ha hidegebb van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!