Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miben alszik a babátok?

Miben alszik a babátok?

Figyelt kérdés

Úgyéretem etére milyen pizsamája van télen és miben alszik nyáron? Kb hány fok van a szobájában? Olvastam, hogy a bölcsőhalál egyik oka lehet, ha nagyon melegben alszik, de honnan tudjátok, hogy melege van e vagy fázik? És másik ok lehet, ha a fejére húzza a takarót, de akkor ne legyen neki?

Előre is köszi :-)

2013. febr. 18. 21:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
kislanyom nyaron szuletett akkor 28-30 fokok voltak igy csak egy evkony rugi, es egy textilpelussal betakartam. most telen 21 fok van ejjel, 22 nappal, igy van allitva a kazan, az agyacskajanal van a termosztat, szoval body, rugdalozo, vastagabb takaro, ennyi...vannak idoszakok, mikor jobban rugdalozik, ilyenkor elokerul a halozsak de kifelyezetten utalja.szoval babafuggo, de az biztos ha tul melege van nem tud elaludi, de ha elaludt melegbe nagyobbakat alszik.
2013. febr. 20. 17:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi h leírtad :-)
2013. febr. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!