Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit pakolnátok 2 éves gyermekn...

Mit pakolnátok 2 éves gyermeknek nyaralásra?

Figyelt kérdés
Már nem pelenkás bilizik. Kempingbe fogunk menni a nyáron teljesen berendezett sátorba. Ez lesz az első nyaralásunk és nem tudom mire kéne készülnöm figyelnem nehogy itthon maradjon majd. De közben arra is figyelnem kell majd ne legyen sok a cucc mivel vonattal fogunk menni.

2016. ápr. 11. 09:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi már többször jártunk úgy, hogy nyár közepén kifogtuk a hűvösebb napokat és bizony a (szállodai) reggelinél ill. az esti sétákhoz is kellett legalább pulóver, hosszúnadrág (amit aztán nyomban össze is kentek - persze lehetett mosni a csap alatt és hajszárítózni).
2016. ápr. 19. 20:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Az eddigi vákaszokat köszönöm.

Arra lennék leginkább leginkább kiváncsi h milyen gyógyszereket irassak fel a doktornővel a gyerek részére. Gondoltam h a recepteket leviszem és ha kell akkor ki tudom ott is váltani.

Pakolásban jó vagyok meggondoltan pakolok de mivel a picurkámmal nem voltam még nagyobb úton nem tudom h mi mennyit (ha jo az idő megszárad a mosott ruci hamar de ha nagy a pára tartalom és rossz is az idő akkor meg lehet hajszárítozni....), érdemes e valamilyen elektromos szunyogriasztot vinni magunkkal.

2016. ápr. 20. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!