Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit pakolnátok 2 éves gyermekn...

Mit pakolnátok 2 éves gyermeknek nyaralásra?

Figyelt kérdés
Már nem pelenkás bilizik. Kempingbe fogunk menni a nyáron teljesen berendezett sátorba. Ez lesz az első nyaralásunk és nem tudom mire kéne készülnöm figyelnem nehogy itthon maradjon majd. De közben arra is figyelnem kell majd ne legyen sok a cucc mivel vonattal fogunk menni.

2016. ápr. 11. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Minden olyat, amit otthon is használtok. Éjszakára érdemes melegebben öltöztetni, mint otthon, hiszen azért mégiscsak a szabad ég alatt vagytok.Ruhából is úgy készülj, hogy legyen mindenféle időjárásra. Kedvenc játéka, cumija semmiképpen ne maradjon otthon, ezen kívül színesceruza, kifestő, matricásfüzet, hogy legyen mivel lefoglalni.Tisztálkodószerek ugyanúgy, mint otthon. Lázcsillapító, hintőpor, ragtapasz, fertőtlenítő, lázmérő legyen nálatok. Gondolom nyáron mentek, úszógumi, kalap, naptej, napszemüveg se maradjon otthon. Gumipapucs. Könnyen-gyorsan elkészíthető ételek.
2016. ápr. 11. 10:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2016. ápr. 11. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

gyereket ne hagyd otthon, az a lényeg! de azért ennyire nem kell rástresszelni, hogy fél évvel előbb ezen görcsölsz :)

figyelgesd mi az amihez minden nap ritunszerűen nyúlsz. kispárna, alvóka, takaró, sátor,fürdőcuccok, tisztálkodáshoz dolgok...

mondjuk én vinnék felfújható ágyat is, enyém nagyon szeret azon aludni, van, hogy csak úgy is felfújjuk neki itthon :)

2016. ápr. 11. 14:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Ez nem rástresszelés vagy rágörcsölés.

Józan ész kérdése csak. Mivel a gyerkőc ilyen korban gyorsan nő pótolni kell a kinőtt dolgokat. Nem biztos hogy akkor akarok sok pénz költeni a hiányzó dolgokra. Inkább most apránként megveszem ami nincs meg vagy már elgasználodott, kinőtt ezt értem magunkra is. Így amikir pakolok már nem azon kell gondolkodnom hogy mi nincs még meg mit kell megvenni....

Inkább időben elkezdem megveszegetni most a dolgokat így kevesebb lesz az adott hónapban a kiadás (a nyaralás nem olcsó mulatság ezt mindenki ugye tudja) és vehetek majd akkor több dolgot amit megkívánunk és nem azon sanyargunk hogy amiért az utolsó pillanatra hagytam a vásárlást....

2016. ápr. 12. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
+ kullancs- és szúnyogriasztó
2016. ápr. 19. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Én utazás előtt, mindig jól látható helyre teszek egy papírt, arra írom rá, ami eszembe jut, h tuti ne felejtsek el semmit.
2016. ápr. 19. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

" Inkább most apránként megveszem ami nincs meg vagy már elgasználodott, kinőtt ezt értem magunkra is. "

nem tudom mi az, amit apránként meg kell venned....mi kb. 3 havonta elutazunk valamerre, én elozo este vagy aznap hajnalban pakolok ossze mindent. eddig még nem volt olyan, hogy otthon felejtettunk volna bármit is. logikus, hogy naptej, szunyogriaszto, gyogyszerek, furdoruhak, ruhak..ugy szoktam átgondolni a pakolást, hogy oké- az ut alatt mi kelhet, alváshoz, furdozéshez. és kész. ha valami nincs, nem baj, mert bárhol megvehet az ember bármit.

2016. ápr. 19. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

ruha sok, minden napra legalább 2 váltás. meleg cucc, mert éjjel hideg lehet.

lényegében minden, ami otthon kell, plusz a gyógyszerek. lázcsillapító, hasfogó, fenistil gél, calcimusc.

szúnyogriasztó, taptej, strandolós cuccok (homokozójáték, karúszó, plusz törölköző).

én még elvinném a saját poharát (enyém ekkor otthon még csőrösből ivott), étkészletét... ki tudja, néha háklisak a gyerekek :o

2016. ápr. 19. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy rutinszeruen ugyis ossze fogsz pakolni mindent, ami kelhet. kár ezen elore agyalni..
2016. ápr. 19. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

ruha sok?? ugyan minek?? a gyerek valoszinuleg egy kis furdogatyában és egy poloban (uv-s felsoben) lesz egész nap..vagy egy kis rovidnadrágban.. minek kéne sok ruha?

jesszusom.

ha meg valami koszos vagy pisis lesz egy mozdulat máris kiteheti a napra, megszárad egy délután az a pár kis ruha.

2016. ápr. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!