Milyen mesekönyvet ajánlanátok egy 2 éves kissé verekedős gyermeknek? Hátha van vmi, ami segítene.
A mesekönyv nem fog ilyen szinten hatni a viselkedésére, hogy csak attól abbahagyja a verekedést.
Amúgy ha fiú, akkor a Traff Park meséket. Bájos, aranyos mesék. És teli van autóval...
Nevelő célzatú pofon a szüleidtől
Addig ütsz mást, amíg egy erősebb visszaüt
címűt
Szted egy könyv segít????
Egy könyv igenis tud segíteni! Én a lányomnak a Hisztimeséket vettem meg, extra hisztis időszakában. Az egyik mesét belőle sokáig nagy ívben kerülte, nem akarta hallani, de láttam rajta, hogy azért, mert magára ismert. A többi mesét, ami hasonló problémával foglalkozott, kérte. Nem azt mondom, hogy elolvastam neki egyszer, és máris láttam a javulást, de szerintem igenis segíthet egy mese.
Sajnos kifejezetten verekedőset nem tudok. Pöttyös Panniban van egy kicsit verekedős kisfiú, de nincs ezen a problémán hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!