Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megtartanátok így a gyereket?

Ti megtartanátok így a gyereket?

Figyelt kérdés
Párom fizetése 151000 ft,én csak gyest kapnék. Albérletben élünk 70000 ft plusz rezsi. Így mernétek vállalni?
2016. ápr. 10. 13:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
5%

17-es:

A családi adókedvezmény kimaradt az is 10.000 Ft.Így már akkor 198000 Ft. 80-90 ezer megmarad abból simán el lehet élni,ha takarékosan élnek.

20-as: meddig elég? Addig míg a gyerek oviba kerül biztosan,aztán a kérdező is dolgozhat,és akkor mindjárt több jut mindenre.Majdnem 200 ezer ft bevétel 3 főnek elégnek kell lennie addog a 3 évig.

Munka: tanulhat baba mellett,én olyan tanfolyamra jártam ahol csak szombaton volt oktatás,nem kell azonnal leírni.Lehet átmeneti,hogy nincs munkája,sehol nem írta,hogy egy végzettség nélküli munkakerülő.

2016. ápr. 11. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!