Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék két gyereket, de...

Szeretnék két gyereket, de félek hogy anyagilag nem tehetjük meg?

Figyelt kérdés
Kicsit korai még erre gondolni,de 32 múltam. A munkahelyem megszünt, nem tudom hogy hol fogok tudni dolgozni. De a gyereket is sajnálnám ha nem lenne tesója, mert tudom milyen jó ha van. Ti vàllalnátok pár év múlva ennyi idősen?
2016. ápr. 5. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Igen. De a munkahely fontos.
2016. ápr. 5. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Mi a kérdés? Nincs munkahelyed, kilátásban sincs másik, akkor nem értem min gondolkozol! "Ti vàllalnátok pár év múlva ennyi idősen?" Mit? Már van egy gyereked? Férjed el tudna tartani négyőtöket? ...stb...
2016. ápr. 5. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Nekem nincs tesóm,és tök jól voltam,vagyok így is.Szerintem biztos alapokra válalj gyereket.Előbb munka.
2016. ápr. 5. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

"De a gyereket is sajnálnám ha nem lenne tesója"

Soha nem szabad azért gyereket vállalni, mert "kell a testvér". Ettől a falra mászok...

3 éves fiam egyke marad, tudatosan, pedig anyagilag beleférne. De mi így vagyunk egész család, semmi és senki nem hiányzik az életünkből.

Nekem 3 tesóm van, férjemnek 1. Egyikükkel sem jó a viszony. A legjobb barátnőm, akire mindig számíthatok középiskola óta, egyke. És imád egyke lenni, ő is csak 1 gyereket vállalt.

Ne sajnáld az egykéket. Inkább azt a tesót sajnáld, aki azért születik, hogy a nagy ne legyen egyedül...

És ne gondold, hogy mindig jó ha van testvér.

2016. ápr. 5. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Attól én is kivagyok, hogy "kell egy testvér". Nekem ez nem indok a szülésre. Magunknak vállalunk gyereket, nem a gyerekünknek. Amúgy nem vàllalnék, míg nem tudnék megint Csedre menni.

Nekem most van egy pici fiam és sanszos h egyke marad.

2016. ápr. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!