Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apuka elhagyott minket. Hogy...

Apuka elhagyott minket. Hogy lehet ezt túlélni? Mit mondjak a 4 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

8 év után benyomtam az unalmast,kapuzárási pánikja lett (szerintem),ő nőzni akar,minden héten mással lenni (pedig nem volt elhanyagolva) stb stb.. Ez volt az indok.

Iszonyat csalódás ért,mert ennyire félreismertem és tűzbe tettem volna érte a kezem.

A gyerekünk imádja. Megőrűl érte. Még csak 2 hete ment el,de már nem tudok a gyerekünknek mit mondani.

2016. ápr. 10. 09:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igazad van :(

Meg kell erősödnöm lelkileg és ha talpra állok másképp fogom látni!

2016. ápr. 10. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazat adok a 10es válaszolónak. Az apuka talàn tekintettel volt rád?? Neki ennyit ért a 8 èv... akkor te is így àllj hozzà. Még csak fel se hívta 2 percre 2 hét alatt a fiadat se. Menj a rendőrségre, a vagyon fele a tied, felügyeleti jog, gyerektartás. Kitartàst neked! És tènyleg az ő hozzàállását nèzd.
2016. ápr. 10. 11:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meddíg várjak azzal,hogy beszéljek a gyermekünkkel? Hogy kezdjek neki? Hogy viselem majd el ha látom mennyire fáj neki? Hogy segítsek neki?
2016. ápr. 10. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

de tudod hol van? vagy eltűnt?

bocs, csak nem értem. ha tudod hol van, akkor ki kell harcolni, hogy találkozzon a gyerekkel. pl. anyós révén. és igenis mondja el ő a gyereknek. felelősséget vállalt érte, nem léphet ki csak úgy! meg egy fillér nélkül ott hagy titeket? azonnal rendőrség, ilyen nincs. csak mert ő nőzni akar.

ezt így közölte és elment, a gyerektől el se köszönt? döbbenet. én tuti megkeresném és megcsapkodnám egy húsklopfolóval :D

2016. ápr. 10. 12:13
 15/16 A kérdező kommentje:

:) ez jó.

Nem tudom. Biztos nőnél. Anyukájához 2 naponta jár. Telefonja kivan kapcsolva.

Egyik este ivott egy pohár bort. Akkor mondta el. Válaszolni sem volt időm mert ahogy elmondta,már pattant is fel pakolni és elment. Egyikünktől sem köszönt el.

2016. ápr. 10. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg az igazat, de az ő szintjén, ami őt érinti. Ha gondolod, kérheted szakember segítségét a helyi nevtanban.

Ne hagyd bizonytalanságban, mert olyankor agyalnak, kitöltik az üres részeket, és sokszor magukat kezdik hibáztatni. Valami mondanod kell neki.

2016. ápr. 10. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!