14 kg-os gyereknek vehetem a 15-36 ülést?
Figyelt kérdés
4 éves múlt.2016. márc. 21. 11:55
1/10 anonim válasza:
Én csak egy rendőr ismerős után mondom, amit mondok. Az üléseknél a lényeg, hogy akkor kell cserélni, ha kilóg a feje a tetejénél, a súly ilyen szempontból nem olyan fontos, mint a hossz. Ha túllóg a feje, mindenképpen cserélni kell. Ha nem, akkor még ráértek.
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést. mindenképpen kell ülést vennem, csak nem tudom, hogy vehetem-e a 15-36 kategóriát vagy még a 9-18 kell?
2016. márc. 21. 12:13
3/10 anonim válasza:
Nekünk 0-25 kg-os van, ilyen (hordozó után vettük):
Most lesz 3 éves a fiam, 17 kg, még jó neki. A másik kocsiban egy sima Nania van (azt alig használjuk), az 9-36 kg, de az sokkal gyérebb, mint ez.
SZerintem súlyhatárnak megfelelőt vegyél, illetve az a legjobb, ha bemész egy bababoltba, ahol jó sok féle van, és beleülteted, megnézed melyik fajta lenne a legjobb (nem kell ott megvenned).
Annyira más alkatúak a gyerekek, hogy ezt csak a kg után nem lehet megválaszolni neked.
Én már most látom, hogy max 20 kg-ig fogjuk tudni használni az ülést, mert "kinövi" a fiam, pedig papír szerint 25 kg-ig használhatnánk. De akkor már nem lesz jó neki.
4/10 anonim válasza:
Magasságát is meg kellene nézni. Ha megvan 100-105 cm magas, akkor már jó helyen megy el neki a 3 pontos öv a nyakánál.
6/10 A kérdező kommentje:
szerintem igen. múlt hónapban voltunk védőnőnél, nem kifogásolta. egyáltalán nem kövér, 104-105 cm hozzá
2016. márc. 21. 13:08
8/10 anonim válasza:
Jah, bocsi, remélem, nem vetted bántásként, csak furcsa volt, mert a fiam két éves és 14 kg. :)Persze óriási eltérések is lehetnek a gyerekek között. Egyik ilyen alkat másik olyan :)
9/10 anonim válasza:
104-105 cm-nél már nem érdemes 9-18 kg-os ülést venni, pár hónap és kilóg belőle. Én nem vagyok köztes ülés párti, de ebben az esetben lehet, hogy 9-36-ost vennék.
10/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bantodtam meg, csak felreertettem ezek szerint:) egyébként köszönöm mindenkinek a választ!
2016. márc. 22. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!