Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lopott a babysitter, így...

Lopott a babysitter, így repült. Hogy mondjam el a gyereknek, hogy nem jön többet?

Figyelt kérdés
A kislányom nagyon szerette. Mit lehet mondani egy 6 évesnek? Mondjam el neki, hogy lopott, így megtanítva neki, hogy ilyet nem szabad vagy mondjak valami mást? De mit? Ráadásul azt sem tudom mikor tudok újra megbízható(?) babysittert találni, így a napi rutin is változni fog kissé.

2016. márc. 5. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mond meg neki, hogy rosszat csinált, így nem megy többé.

Egyébként, mit lopott, ha megkérdezhetem?

2016. márc. 5. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Pitiáner dolgokat, amit eddig észrevettem egy drágább arcradír és 3 bontatlan arckrém, szemránckrém (ajándékba kaptam őket és még fel sem bontottam). Barátainkhoz is jár (sőt, ők ajánlották), náluk külföldi emlék-pénzek tűntek el, amivel igazán nem is tud mit kezdeni (afrikai pénz, stb). Nem is értem, miért érte meg neki, de nyilván többet ide nem jön. Meg még lehet észre se vettem mindent...
2016. márc. 5. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
98%

Én nem mondanék semmi konkrétumot a kicsinek, fölösleges összezavarni. Ha neki szép emlékei vannak róla, hadd maradjon így. Annyit mondanék, hogy a felnőtteknek néha tovább kell menniük, s az illetőnek most máshol kell dolgoznia.

A bébiszitternek pedig jelezném, hogy nem fogom másoknak ajánlani, és egy tróger alak. Sajnálom, hogy kifogtátok!

2016. márc. 5. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Borzasztó mik vannak! Találtatok azóta új babysittert? Ha igen, sikerült benne megbíznotok?
2017. márc. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!