Babysitterkedés nyáron?
Én a fősuli mellett 4 évig babysitterkedtem. Sajnos van egy rossz hírem: sem az, hogy 17 vagy, sem az, hogy "csak 3 hónapra" akarsz dolgozni, nem segít.
Nem veled van a baj, hanem a mai 17 évesekről kialakult képpel, elég nehéz lenne bebizonyítanod, hogy te rendes lány vagy és főleg érett :(
Ezt a nyári dolgot pedig a gyerekek miatt nem ajánlom. Gondolj bele, együtt vagytok, vigyázol rá, megszokjátok egymást, megszeret.. Aztán hopp.. vége a nyárnak, jön a suli, ő meg nem tudja, hova tűntél. Az anyuka pedig állhat újra neki megbízható babysittert keresni, ami ugye nem könnyű. Ebben a helyzetben szerintem többet ártanál, mint használnál.
Köszönöm a válaszokat:)
Igen, meg is tudom érteni, hogy nem igazán bíznának rá egy kisgyereket egy 17 évesre, ismerek bőven olyanokat akikre én se bízná ma saját húgom:D És azt is értem amit a nyárral kapcsolatban említettél. Bár nem tűnnék el év közben sem teljesen, alkalmanként be tudnék segíteni, csak hát az iskola mellett nem olyan intenzitással mint nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!