Anyukák ti terhesség alatt mennyit hiztatok, mit és mennyit ettetek?
152 cm voltam és 55 kg az elején. Első pár hétben egész nap rosszul voltam, még a vizet és a hányinger csillapító gyógyszert is kihánytam. 50 kg-ra fogytam le az első 3 hónapban. Utána fokozatosan egyre jobban tudtam enni, de húst sokáig nem mertem enni, kolbászt csak az utolsó hónapban sikerült. Életemben először sok gyümölcsöt ettem, pár hónapon keresztül minden nap többször is. Inkább zöldségeset ettem, sokszor volt krémleves és főzelék. Viszont a rosszullét elmúltával egyre jobban éhes voltam mindig. Minden probléma nélkül meg tudtam enni egy tábla csokit, hetente többször is akár. Ha meg nem volt csoki, akkor egy csomó szendviccsel próbáltam eltömíteni magam, vagy megettem a vacsorát ebéd után. Igazi zabagép voltam. 70 kg lettem a végére, de nem vizesedtem. Szüléskor csak a gyerek és a "tartozékai" súlya jöttek le rólam, 60 pár kiló lehettem. Azóta sem sokat sikerült fogynom.
Tehát ha az egészet nézzük, 15 kg-ot híztam-ami nem sok, viszont 6 hónap alatt 20 kilót-ami szerintem sok.
Mindegyikkel majdnem 20 kilót szedtem föl. Igazából nem híztam, mindig megkérdezték mikor szülésre mentem az éjszaka közepén, hogy "koraszülés"? Pedig a legkisebb is 3,60 volt, a legnagyobb 4kg.
Azt ettem, amit kívántam, de vigyáztam, hogy egészségeset kívánjak. Mindig kérdeztem a pocakom, hogy mit kér, és amit kért, azt ettem.
Az első után 5 kg maradt az 50 kg eredetire, az maradt azután mindig. 178centire.
Szerintem szerencsém volt.
Szédülni én az alacsony vérnyomás miatt szédültem. Nem alacsony a vérnyomásod? Iszol eleget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!