Legyen-e tesó vagy maradjon egyke?
3 éves a fiam, nem lesz testvére.
Mert így vagyunk kerek család, és nem vágyunk több gyerekre. Imádjuk a fiunkat, és így boldog az életünk.
Egyke marad a gyerekünk. Kettőnek nem látjuk a jövőjét biztosítottnak, a lakásunkban sem maradna nappali, a férjem nem fiatal már, és nekem új állást kell keresnem GYED után, így én is kicsúsznék az időből a korom miatt. Ja, és a terhességem egy rémálom volt, soha többé:)
De ezek csak okok, amik alátámasztják a döntést, de egyébként sem akarunk kettőt, eggyel mi jól elvagyunk, teljes az életünk, és nem különösen nehéz, hanem jó.:)
Mi mindig 2 gyereket akartunk.
De rettentöen jól döntöttünk, mindegyik lány és kevesebb mint 2 év van köztük.
Annyira jó, hogy akár órákat is eljátszanak együtt, hogy nem kell azon agyalnom, melyik szomszéd gyerek jöjjön játszani, mert együtt szuperül eljátszanak.
A nagy mindig segít a kicsinek, soha nem unatkoznak.
Hátrányt egy kicsit sem látok. Az elsö fél év volt nehéz mikor a kicsi megszületett, de aztán bele rázodunk, és ez így jó.
Habár nekünk nincsen nagymama vagy bárki akinek a gyerkeket lepasszoljuk.
Ha csak egy lenne, akkor állandóan rajtam lógna az az egy, hogy Anyaaaaa játszol velem?????????
Nálunk egyértelmű volt mindig is hogy szeretnénk testvért. Én egyke vagyok és mindig nagyon egyedül éreztem magam gyerekkoromban, mivel unokatesók se voltak a közelben sehol, így mindent csak anyukámmal tudtam csinálni.
Most két lányunk van nagyon jól el vannak együtt, szeretik egymást.
Én testvérre szavazok. Nem tudom elképzelni az egykés családokat úgy, hogy mi azok legyünk, úgy létezzünk:)
Sokkal boldogabbak az ünnepeink 3 gyerekkel. Sokkal jobb így, nekik is, nekünk is, a családnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!