Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy együtt maradjon a család?
Figyelt kérdés
A problémàm az, hogy a pàrom folyton facebookozik és közben ràm féltékenykedik. Próbàlom helyrehozni a kapcsolatunkat, de úgy érzem, hogy ìgy semmi értelme. Viszont babàt vàrunk és nem szeretnênk, ha apa nélkül nőjön fel. Mit tehetnénk?2015. aug. 17. 20:19
1/17 anonim válasza:
Húzd ki a netet, szexeljetek sokat.
2/17 A kérdező kommentje:
Telefonon netezünk, a szex nem hasznàl.
2015. aug. 17. 20:24
3/17 anonim válasza:
ha ő nem akarja rendbehozni akkor mindegy
4/17 anonim válasza:
tehát a kapcsolatotok ott tart, hogy a Facebookon veszekedtek, és ennek ellenére babát vállaltok? Jáj.
Amit tehetsz: kommunikáció és a bizalom, ami az alapja kellene, hogy legyen az egésznek.
5/17 A kérdező kommentje:
De pont ő az aki ràm fogja, hogy a facebookon ismerkedem. De most őszintén, terhesen??? Azt mondja nem bìzik bennem.
2015. aug. 17. 20:39
6/17 anonim válasza:
töröld magad a fb-ról. és ő is.
7/17 anonim válasza:
FB-mentes élet. Amúgy sincs semmi értelme.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet, az ismerőseinkkel csak ìgy tartjuk a kapcsolatot. Ő vele is ezen keresztül ìrok, ha nincs itthon.
2015. aug. 17. 20:45
9/17 anonim válasza:
Akkor marad a veszekedés. Tök jó lehet így gyereket várni.
10/17 anonim válasza:
egyébként még jó régen a házasságunk előtt volt egy vitánk a férjemmel, valakire tök féltékeny volt FB-n, teljesen alaptalanul, mert a srác nős volt, engem amúgy sem érdekelt, bár flörtölgetett velem, de ő se gondolta szerintem komolyan meg én se voltam partner ebben...szóval a férjem megkérte hogy töröljem az ismerőseim közül őt. Nevetségesnek tartottam meg cikinek is, de ha választanom kell, inkább mindenkit letörlök ha ettől boldog az uram, szóval megmondtam a srácnak, hogy sorry, de a férjem nem nézi jó szemmel hogy beszélgetünk, ezért töröljük egymást...annyira nem érdekelte, beleegyezett, töröltük egymást és kész. Azóta nem volt ilyen jellegű vitánk...nektek is ezt javaslom...mint írtam korábban...kommunikáció ami nagyon fontos...a férjem nem duzzogott, elmondta mi bántja, mit szeretne, én elmondtam a srácnak, mit várnak tőlem, és pontot tettünk a végére. És a bizalom...hogy azóta meg nem nézegetjük egymás üzeneteit mert minek...ez a másik alapja a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!