Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy együtt maradjon a család?
Figyelt kérdés
A problémàm az, hogy a pàrom folyton facebookozik és közben ràm féltékenykedik. Próbàlom helyrehozni a kapcsolatunkat, de úgy érzem, hogy ìgy semmi értelme. Viszont babàt vàrunk és nem szeretnênk, ha apa nélkül nőjön fel. Mit tehetnénk?2015. aug. 17. 20:19
11/17 A kérdező kommentje:
Szerinte ez egy tàrskereső oldal mivel mi is itt ismerkedtünk meg.
2015. aug. 17. 20:56
12/17 anonim válasza:
Lehet, hogy inkább neked lenne okod őt számon kérni?
13/17 anonim válasza:
én ezt értem de most már nem ott élitek az életeteket, tehát törölj le vagy tiltsd le mindenkit, akire féltékeny és tőle is kérd ugyanezt...vagy töröljétek a profilotok...persze ehhez két ember kell, komolyan, óvodások vagytok?? most készültök életet adni egy babának, fel tudjátok fogni, hogy ez mit jelent?
14/17 A kérdező kommentje:
Most az a baja, hogy bejelöltem az egyik unokatesójàt.
2015. aug. 17. 21:05
15/17 anonim válasza:
Beteg a párod... És ez csak rosszabb lesz. A féltékenység rengeteg családi tragédiához vezetett az elmúlt években. Nézel tv-t? Olvasol híreket?
16/17 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdésed, akkor nagyon szomorú leszek... nekem olyan, mintha két kamasz lennétek. Nem való nektek gyerek, mert ahhoz fel kellene mind mentéálisan, mind érzelmileg nőni.... ugye kamu?!
17/17 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Szívemből szóltál! Már tegnap olvastam a kérdést, és nekem is olyan érzésem volt, mintha kamu lenne, mert egy gyermeket váró pár nem viselkedhet ennyire gyerekesen. Vagy ha mégis, akkor az nagyon gáz. A kérdező megnyilvánulásai is, abszolút mintha egy kamasz írogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!