Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láttátok már ezt a kérdést?

Láttátok már ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Én most találtam rá erre a kérdésre, de totál kiakadtam a kérdező írásain. Ez a pasi nem normális, nagyon felhúztam rajta magamat. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 4. 23:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%

Nézd, őszintén szólva engem nem érdekel a srác problémája, segíteni úgysem tudok rajta. Viszont úgy gondolom, hogy ha valaki darázsfészekbe nyúl szándékosan, az ne sírjon, ha megszúrják a darazsak.

Nekem nincs bajom a pasikkal, a nőket sokkal gonoszabbnak tartom, nyilván a vérünkben van. És ez alól sem te, sem én nem vagyunk kivételek, hisz te is írod itt a magadét, csak úgy, mint én és meg is bántunk sorainkkal másokat. Pusztán azért, mert véleményt nyilvánítunk.

A kérdésem, hogy miért ebben a témában kutakodsz valóban kíváncsiság volt, se több, se kevesebb.

Amit javasolnék, hogy ne az itt vagy akárhol olvasottak alapján akarj véleményt formálni a gyerekes életről, mert addig, amíg nem lesz sajátod, fogalmad sem lehet róla. Mint ahogy nekem sincs arról, hogy milyen lehet pl a magömlés érzése, mert nincs péniszem. Csak hogy teljesen tényszerű legyek.:)

2010. ápr. 6. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja, és a lyukas gumis sztorit sem ismerem.
2010. ápr. 6. 22:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Jó és akkor mit tegyek? Szüljek gyereket hogy véleményt tudjak formálni arról kell-e? És ha nem tetszik dobjam ki vagy tegyem tönkre mindenki életét mert úgy élek ahogy sosem akartam csak azért mert mi van ha mégis én leszek a legnagyobb gyerekimádó? Hát nem gondolnám hogy ez jó dolog. Bízok magamba annyira hogy helyesen tudok dönteni az életemben... Sajnos sem a való életbe sem itt nem láttam ösztönző példát de ha csak jót látnék róla akkor sem kellene mert én nem érzem hogy szeretnék. :)
2010. ápr. 7. 00:49
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

Az undorito valaszolo vagyok.

Meg szerencse,hogy a ferjem es a kisfiam nem tartanak undoritonak,de te biztos jobban ismersz engem mint ok...nem baj,ezzel nem bantodtam meg.Boknak fogom fel,ok?:)

Viszont van itt egy ket valami amibe tenyleg nincs igazad.

Az egyik valaszolo megkerdezte,hogy miert vagy akkor itt ha nem szeretnel terhes lenni es gyermeket.

Valaszod:mert nem szereted az igazsagtalansagot.

1.Mibol gondolod,hogy igazad van?Megfigyelhetted,hogy itt nagyon kevesen ertenek veled egyett.Ezek szerint te vagy a tokeletes es velunk van baj?Nem inkabb forditva?

2.Most bokod ki,hogy megsem te voltal a terhes.Kerdest irtal ki,mindegyik kerdesnel elmeselted,szinte vilagga kurtolted es most benyogod,hogy nem igaz?Ennek igencsak kamu szaga van.

3.Az anyukakrol valo velemenyed.Mivel en undorito vagyok ezert szerintem ne rolam iteld meg az anyukakat.En a kisfiamnak tokeletes anya vagyok es nekem ez boven eleg.Engem nem erdekel mas velemenye.Csak aze akirol tudom,hogy szeret es jot akar nekem.

Te kitalaltal egy hulyeseget es mar be is meselted magadnak:"Minden anyuka rossz es hason sincs beloluk,az egesz anyasagnak nincs ertelme,foleg annak,hogy egy kis "eloskodot" felneveljenek.

Soha nem gondolsz arra,hogy egyszer teged is megszult es felnevelt valaki.

A nagy gyerek es anyuka utalatodhoz pedig meg annyit fuznek hozza,hogy multkor a baratnomet majdnem lelokte egy "gyerek utalo" a buszrol mert szegeny kisbabaja sirt.Ordibalt ra a no ,hogy "utalja a gyerek sirast meg a gyerekeket".Szegeny baratnom majdnem halalra remult amikor majdnem sikeresen kilokte oket a buszbol.

Ennyit a "tarsaidrol".Majdnem megserultek miatta,sot komolyabb bajuk is lehetett volna.

Ennyi!!

2010. ápr. 7. 01:43
 25/26 anonim ***** válasza:
17%

Már elnézést, nekem nincsenek társaim, én senkinek nem ártok attól hogy nem szeretem (főleg hogy nem is járok tömegközlekedéssel) annak ellenére hogy nekem nem egy gyerekes ártott már, pl majdnem megölettek engem és a kutyám. Tudom ez le van sz*rva mert ki vagyok én és egy érdemtelen, alsóbbrendű állat?:)

Miből gondolom hogy igazam van? Józan ész. Itt felhergelik egymást az anyukák és nem érdekli őket kinek van igaza ha nekik nem tetszik ami történt akkor az illető rögtön utálni való... Pl most mondok valamit, beír ide egy anya hogy lelőtte a férjét és az elhagyta. Erre jön a sok anyatigris hogy a r*hadék, szemét, k*csög állat elhagyott egy anyukát egy pici babával. Hol ebben a logika? Egyszerűen semmit nem vesznek észre csak a nőt és a gyereket a köret mindegy. A másik meg az hogy te miből gondolod hogy nekik van igazuk? Azért mert sokan vannak? A legtöbb kérdésre ez a jellemző. Azt sem tudom miért kell ebbe belekeverni anyámat. Egyrészt nem mondtam hogy minden anyától feláll a szőr a hátamon és a másik sajátosság pedig az hogy ez a mai anyák betegsége, ez a túlzott észnélküliség és gyerekmánia. Az én anyukám korában nem volt ez. Ott még természetes volt ha valaki terhes, gyerekes és nem kezelte magát istennek. Bárcsak kitaláltam volna a dolgot de tudod a tapasztalat beszél belőlem, ami a való életben látok és amit pl. itt olvasok. Erről pedig nem én tehetek.

2010. ápr. 7. 02:07
 26/26 anonim ***** válasza:

A darázsfészkes vagyok.

Nem kell szülnöd, hogy véleményt formálhass, de amíg nem leszel anya, addig csak elméleteid vannak a dologról. Nem baj, csak nem teljes.

Ahogy olvastalak az jutott eszembe, hogy kezelésre szorulsz. Aztán meg az, hogy végülis igazad van. Kihalófélben a tolerancia, és mindegy, hogy várandós valaki, vagy sem.

De úgy gondolom, hogy egy ilyen oldalon olvasottak alapján véleményt formálni dolgokról elég nagy felelőtlenség. Míg itt marjuk egymást, lehet, hogy a való életben egész jól kijönnénk.

2010. ápr. 7. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!